Nieuws

Zeer voordelig uw schade auto verkopen

maandag, 6-4-2015  

Heeft u net schade gereden en denkt u niets meer voor uw auto te kunnen krijgen? Dit is een probleem waar veel mensen mee kampen. Maar niet getreurd, wij van gratisuwautoverkopen.nl kunnen u helpen met uw schade auto verkopen. Via ons kunt u uw schade auto verkopen voor de hoogst mogelijke prijs en wij vragen hier niets voor. Het is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wilt u graag weten hoe dit kan en hoe wij werken, lees dan snel verder.

Bij ons uw schade auto verkopen

Wij van gratisuwautoverkopen.nl zijn een platform voor de verkoop van auto’s. U kunt hier bijvoorbeeld zeer voordelig uw schade auto verkopen. Onze droom is om het verkopen van auto’s wat gemakkelijker te maken. Een auto verkopen is voor veel mensen een vervelende ervaring omdat het om heel veel geld gaat en mensen vaak geen verstand van zaken hebben. Ze worden dus gemakkelijker beïnvloed en weten niet goed hoeveel ze voor een auto kunnen krijgen, hoeveel een auto dus waard is. Ons team van zeer ervaren automakelaars is gespecialiseerd in het onderhandelen met autohandelaren en ze zijn dus erg goed in de beste prijs krijgen voor een auto. Daarnaast hebben al deze automakelaars een groot netwerk opgebouwd van autodealers. Hierdoor kunnen ze bij heel veel dealers proberen een goede prijs te krijgen, wat de kans natuurlijk vergroot dat u een hoge prijs voor uw schade auto krijgt. Daarnaast werken we enkel met erkende autohandelaren waardoor onze dienst erg betrouwbaar is en een schade auto verkopen dus altijd vlekkeloos verloopt. Door onze manier van werken, onze betrouwbare partners en ons ervaren team van automakelaars zijn wij in staat om de volgende dingen te garanderen:

  • Betrouwbaarheid: zoals gezegd werken wij enkel met erkende autodealers, waardoor de verkoop nooit raar zal verlopen. Zo gauw de autodealer een bod heeft geplaatst staat het vast dat u uw schade auto verkopen kunt tegen deze prijs. Ook betalen de autodealers altijd netjes en trekken ze zich nooit terug uit een verkoop. Daarnaast komen de dealers altijd netjes de auto’s halen, hieraan heeft u dus geen extra kosten.
  • Vrijblijvendheid: u bent nooit verplicht tot uw schade auto verkopen als u een bod krijgt. Elk bod is namelijk geheel vrijblijvend, u kunt beslissen of u de auto wil verkopen voor het geboden bedrag. Als u het er niet mee eens bent gaan onze automakelaars weer voor u aan de slag. U houdt dus altijd de controle over de prijs waarvoor u de schade auto verkopen wil.
  • Alleen erkende dealers: wij hebben door de vele professionele automakelaars een enorm netwerk van autodealers. Hoe meer dealers bieden op uw schade auto hoe hoger de prijs zal oplopen. Dus zolang wij voor veel bieders zorgen kunnen wij altijd de beste prijs garanderen voor uw schade auto. Een ander voordeel aan werken met erkende autodealers is dat de afhandeling van de verkoop altijd professioneel zal verlopen. De dealers geven goede service en zullen u nooit vreemd behandelen.
  • Binnen 24 uur uw schade auto verkopen: doordat wij met zeer efficiënte automakelaars werken en een enorm netwerk van autodealers hebben kunnen wij altijd binnen 24 uur een goed bod op uw auto geven. Bijna altijd is het zo dat mensen dit bod accepteren omdat het gewoon de beste prijs is die u kunt krijgen. U kunt dus vrijwel altijd uw schade auto verkopen binnen een dag na het aanmelden op onze website. Nergens kunt u uw auto voor zo een goede prijs en zo snel verkopen als bij ons.
  • Nooit vervelende onderhandeling: wat wij natuurlijk voor u doen is het onderhandelen met autodealers. U hoeft dus niet zelf deze vervelende klus op te knappen en u zorgen te maken dat de dealer u weer eens heeft afgezet. Doordat onze automakelaars zo veel verstand hebben van auto’s weten ze waar ze over praten en kunnen ze dus de beste deals sluiten. U krijgt dus gratis en zonder moeite de beste prijs voor uw schade auto.

Alleen maar voordelen

Als u nog niet zeker weert of u verder kunt rijden in uw auto met schade of dat u een nieuwe auto moet kopen kunt u nu bij ons advies krijgen of u uw schade auto verkopen moet. Binnen 24 uur kunt u een gratis en vrijblijvend bod krijgen op uw schade auto en zo kunt u kijken of het het waard is om hem te verkopen of dat u er toch liever nog even in door rijdt. Als u het echter een goed bod vindt kunt u het accepteren en dan heeft u binnen een dag uw auto verkocht. De service die wij leveren heeft grote voordelen. De voordelen van uw schade auto verkopen via onze website zijn onder andere:

Bent u nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op onze website, hier staat meer informatie over onze diensten en manier van werken. Als u nog vragen heeft kunt u ook onze klantenservice bellen. Onze medewerkers helpen u dan graag op weg of adviseren u over de verkoop van uw auto.


Comments are closed.