ICT en Techniek

Een 3d printer kopen

vrijdag, 26-9-2014  

Bent u een innovatief bedrijf dat staat te springen om een 3d printer aan te schaffen? Wilt u erg graag 3d-printjes kunnen maken, maar bent u nog niet overgegaan tot de aankoop van een heuse 3d printer, omdat u altijd weer hoge prijzen bent tegen gekomen. Bent u inmiddels teleurgesteld geraakt en zit u echt met de handen in het haar over wat u nu het beste kunt doen? U kunt natuurlijk gewoon verder zoeken. Dat is een optie. Maar wat u veel beter kunt doen, is even een kijkje nemen op de website van de firma Llowlab 3d-printing. Daar zult u namelijk versteld staan van het verrassend veelzijdige aanbod op het gebied van de 3d printer. Wij grossieren namelijk niet alleen in de reguliere 3d printer, maar hebben ook zelfbouwpakketten. Daarmee kunt u er zelf eentje samenstellen. Dit is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens heel voordelig. Zoek dus niet verder, maar ga direct met Llowlab in zee. Daar zult u zeker de vruchten van plukken. Wij durven gerust te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent en dat u beslist geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Daarom is het dan ook zeker aan te raden om voor een 3d printer van Llowlab te kiezen. Daar zult u zeker niet minder van worden. Onze printers zijn van een zeer hoge kwaliteit en voldoen aan de meest moderne eisen. U hebt dus echt de garantie dat u een kwaliteitsaankoop doet, als u bij ons gaat bestellen. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even zeker weten dat er geen addertje onder het gras zit? Neem dan even contact met ons op. Onze vriendelijke en gespecialiseerde medewerkers kunnen u gauw wegwijs maken in de wereld van de 3d printer. Wilt u eerst nog wat meer lezen over dit onderwerp, lees dan gerust even verder in de volgende alinea’s of neem een kijkje op onze website via llowlab.nl.

Zelf een 3d printer bouwen is ook mogelijk

Het leuke is dat u bij ons niet alleen een 3d printer kunt kopen, maar dat u ook de mogelijkheid hebt om een zelfbouwpakket aan te schaffen. Zo kunt u thuis of in uw bedrijf de gehele 3d printer zelf opbouwen. In de eerste plaats is dit natuurlijk geweldig om te doen, omdat u op die manier meer te weten komt over de techniek achter dit apparaat. Verder scheelt het ook nog eens erg veel geld. Zelfbouwpakketten kosten namelijk beduidend minder dan een kant en klare 3d printer. Nu is het ook zo dat veel mensen dit hele feest aan hun neus voorbij laten gaan, omdat zij afgeschrikt worden door de hoge prijzen. Het is niet zo vreemd dat veel mensen denken dat 3d-printers erg veel kosten met zich mee brengen, omdat dit bij sommige aanbieders ook het geval is. Maar gelukkig is dit bij ons niet zo. Wij laten u nooit te veel betalen, omdat wij daar helemaal niet van houden. Wij zorgen er dus voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten, maar toch een 3d printer aan kunt schaffen. En zeg nou zelf, dat is toch echt geweldig? Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en kies voor een 3d printer van ons. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u voor een dubbeltje op de eerste rang zit, omdat wij het beste met u voor hebben. Bij ons is de klant nog echt koning en dit betekent dat uw wensen echt centraal staan. Daarom zult u bij ons altijd aan uw trekken komen.

Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Ondanks de uitgebreide informatie op onze website over de 3d printer, kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. Een 3d printer aanschaffen is natuurlijk niet niks. Dat is iets waar u eerst even goed over na wilt denken. Daarom voorzien wij u graag van meer informatie en beantwoorden wij elke vraag van uw kant over de 3d printer uitvoerig. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken:

  • ten eerste kunt u ons even bellen, als u graag direct een van onze medewerkers wilt spreken
  • ten tweede hebt u de mogelijkheid om het contactformulier op onze site in te vullen
  • ten derde kunt u ons ook te allen tijde een mailtje sturen met daarin uw vraag over een 3d printer die u op onze website hebt gezien

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen. Het beste is het om snel contact met ons op te nemen, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent en kunt eerder genieten van uw voordeel van een 3d printer. Als u met Llowlab 3d-printing in zee gaat, dan kunt u onder andere profiteren van de volgende voordelen:

  • wij leveren een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • u hebt de keuze uit een zelfbouwpakket en een kant en klare 3d printer
  • bij ons profiteert u van een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Neem dus gauw een kijkje op onze website!


Comments are closed.