Marketing en Promotiemateriaal

Wij voeren tampondruk uit

donderdag, 16-10-2014  

Wij van vkprint.nl zijn thuis op het gebied van de tampondruk. Er zijn diverse soorten machines en persen waarmee producten een label kunnen krijgen. Denk maar eens aan de welbekende zeefdruk en de minder bekende rondzeefdruk en vlakzeefdruk. Dit zijn allerlei manieren om snel en met hoge kwaliteit diverse objecten te kunnen bedrukken en wij hebben de kennis in huis om dit te doen. Naast de kennis hebben we uiteraard de machines klaarstaan, geolied en wel, klaar voor een nieuwe uitdaging. Mocht het zo zijn dat je wel heel bijzondere voorkeuren hebt, dan halen we meestal de tampondruk te voorschijn. Een tampondruk kan in principe overal bij komen en werkt op kleine schaal. Op kleine schaal in de zin dat het moeilijk bereikbare en zeer kleine oppervlakten kan bedrukken. Dat heeft vele voordelen want vele relatiegeschenken die bedrukt moeten worden zijn vaak erg klein. Denk maar aan een pen of een button. Daar zie je wellicht ook al een probleem: dit zijn objecten zonder platte oppervlakte. Je kunt ze dus niet onder een gewone pers gooien want dan plet je ze en verliezen ze hun oorspronkelijke vorm of erger nog: ze breken doormidden. Hier is een antwoord op gevonden en het antwoord lat zich allicht al raden: de tampondruk. Dankzij de tampondruk is het wel mogelijk om dergelijke objecten te bedrukken want de tampondruk is daar juist voor ontwikkeld. Dat klinkt je ongetwijfeld als muziek in de oren. Lees dan ook gauw verder op onze website: vkprint.nl. Daar vind je erg veel informatie over de tampondruk maar ook over alle andere technieken die wij hanteren om relatiegeschenken, kleding en overige producten mee te bedrukken. Wij zitten al vele jaren in het vak dus we mogen wel stellen dat we heel wat te bieden hebben en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. Toch blijven we niet op onze lauweren rusten maar houden we onszelf op de hoogte in de ontwikkeling van de drukpers zodat we snel kunnen bezitten over hypermoderne machine voor een nog beter resultaat. Bovendien kunnen we daardoor sneller werken en kunnen we je garanderen dat de bestelling snel bij je wordt thuisbezorgd.

Dankzij de tampondruk moeilijk bedrukbare objecten bedrukken

Kijk dus voor meer informatie op de website want wij leggen je daar haarfijn uit hoe de tampondruk werkt. Misschien kom je er wel achter dat tampondruk ook iets voor jou is. Het kan in ieder geval nooit kwaad om relatiegeschenken uit te delen aan je cliënten en zakenpartners. Ook is het leuk om er wat aan je personeel te geven om te laten zien dat je hen waardeert. Tijdens een vergadering, een open dag of op een jaarbeurs heb je zeker de behoefte om je zelf kenbaar te maken en om uit te dragen waar je bedrijf voor staat. Een door de tampondruk bedrukte relatiegeschenk zoals een pen of een Usb-stick kan wonderen doen. Mensen weten nadien sneller hoe ze met jou in contact kunnen komen. Het is dan ook handig om je telefoonnummer, je adres en/of je mailadres toe te voegen. Als men in het vervolg een pen gebruikt, dan moeten ze direct aan jou denken. Dit zorgt trouwens mede voor sluikreclame omdat andere mensen die pen natuurlijk ook zien en zich gaan afvragen of het bedrijf wellicht iets voor hen kan betekenen. Dat is prachtig mooi meegenomen dus klim in de pen en ga aan de haal met een pakkende slagzin. Vervolgens drukken wij die slagzin of logo af met behulp van de tampondruk op al je relatiegeschenken. Ook afbeeldingen zoals logo’s kunnen wij op de kleinst mogelijke geschenken afdrukken dankzij de precisie van de tampondruk. Het zal je daardoor zelfs verbazen dat dergelijke afbeeldingen haarfijn worden weergegeven. We kunnen dan ook wel stellen dat de resolutie veel hoger is dan bij de standaard zeefdruk. Zit er in je ontwerp erg veel kleuren verwerkt? Dan is dat voor de tampondruk wederom geen enkel probleem en kan het qua kosten en onkosten zelfs beter uit om gebruik te gaan maken van de tampondruk dan van de zeefdruk of een van de vele andere technieken die er bij ons te vinden zijn.

Ook andere drukpersen zijn er bij ons te vinden

De overige drukpersen willen we je niet onthouden. Misschien ben je niet op zoek naar de tampondruk maar naar een andere mogelijkheid en daarom hebben we het volgende lijstje voor je samengesteld. Dan kan je in een oogopslag zien of we iets voor jou kunnen betekenen:

  • vlakzeefdruk
  • rondzeefdruk
  • tamponprint
  • textieldruk
  • blinddruk
  • sublimatie
  • en transferdruk

Kortom: op het gebied van drukwerk zijn wij van alle markten thuis. De relatiegeschenken die het beste uit de verf komen als je ze laat bedrukken met behulp van de tampondruk zijn: balpennen, usb-sticks, sleutelhangers, winkelmandjes, vouwkratten, notitieboekjes, klokken en glazen. Wacht dus niet langer en laat deze mooie gelegenheid niet aan je voorbij gaan. Onze kosten zijn laag en die hebben we dan ook doorberekend in onze vraagprijs. Bij ons betaal je dan ook nooit te veel. Dat is toch erg fijn want niemand wil een dief van zijn eigen portemonnee zijn. Dankzij de tampondruk zou je binnenkort een grote toename aan klandizie kunnen krijgen dus wacht niet langer en vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Pas als jij tevreden bent met het eindontwerp en wij gaan persen zijn er kosten aan verbonden. Dat is nog eens service! We hopen snel van je te horen.


Comments are closed.