Webdesign en Webdevelopment

Website maken

maandag, 21-8-2017  

Gratis website maken met onze Website Builder | Terdis Webhosting

‘Maar hoe moet ik mijn website dan maken?’ is een vraag die wij vaak krijgen hier bij Terdis Webhosting. De eerste stappen zijn niet heel ingewikkeld, zoals het registeren van uw domeinnaam en het aanvragen van webhosting, maar daarna lopen sommige mensen vast. Een website maken is een heel technisch probleem en soms loopt u daarop vast. Gelukkig hebben wij bij Terdis Webhosting een oplossing voor u: onze website builder. Dit is een gemakkelijk te gebruiken tool waarmee u uw eigen website kunt ontwerpen. Daarbij maakt u gebruik van een van onze 190 templates, waarmee u de website helemaal naar uw eigen wensen aan kunt passen. U krijgt dus echt een persoonlijke website, zonder dat u daarvoor technische kennis hoeft te hebben. En uiteraard krijgt u bij al onze webhosting pakketten toegang tot onze website builder tool, zodat u direct aan de slag kunt.

Uw eigen website maken zonder zorgen

Voordat u echter uw eigen website kunt maken is het zaak dat u uw eigen domeinnaam registert. Ook dat kan heel gemakkelijk bij Terdis Webhosting. U zoekt bij ons naar de domeinnaam die u wilt registeren en als deze domeinnaam nog beschikbaar is dan kunt u die ook gelijk registeren. Is de domeinnaam niet beschikbaar dan kunt u bij ons ook kiezen uit een divers aanbod andere domeinen, zoals .com, .space en nog veel meer. Met een bijzondere domeinnaam kunt u zichzelf apart zetten en dat is tegenwoordig steeds belangrijker. Kies dus voor een unieke domeinnaam van Terdis Webhosting en gebruik uw creativiteit. Wat dacht u ervan om uw domeinnaam te laten eindigen in .cafe als u een café heeft? En doordat er zoveel verschillende domeinen zijn om te gebruiken kunt u dit met heel veel verschillende soorten bedrijven doen. Nadat u een domeinnaam hebt geregistreerd moet u natuurlijk ook webhosting hebben. Webhosting zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk iets kunt weergeven op uw website. U kunt deze webhosting ook gewoon bij Terdis Webhosting bestellen, zodat u in één keer klaar bent. U heeft hierbij keuze uit drie pakketten: zilver, goud en platinum. Het verschil tussen deze drie pakketten is de hoeveelheid opslag die u krijgt en hoeveel mailadressen u kunt koppelen aan uw domeinnaam. Met het zilveren pakket krijgt u 10 GB opslag en 15 mailadressen, met het gouden pakket krijgt u 25 GB opslag en 25 mailadressen en met het platinum pakket krijgt u 50 GB opslag en 50 mailadressen. En natuurlijk krijgt u met al onze pakketten toegang tot onze website builder en heeft u de beschikking over onbeperkt dataverkeer. Dat betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het aantal bezoekers, want met onbeperkt dataverkeer komt u nooit in de problemen.

De website builder gebruiken

Heeft u een webhosting pakket gekozen dan kunt u aan de slag met onze website builder. Hiermee kunt u dus uw eigen website maken. Dit doet u aan de hand van een template, waarbij u de keuze heeft uit meer dan 190 templates, met ieder een eigen stijl. Door middel van de categorieën kiest u gemakkelijk de template uit waarmee u uw website wilt maken, waarna u zelf tekst en foto’s toe kan voegen. Ook is het natuurlijk mogelijk om het menu van uw website aan te passen en zo voor uw eigen structuur te kiezen. En heeft u een bepaalde huisstijl die u wilt gebruiken? U kunt bij veel van de templates ook de kleur aanpassen, zodat uw website overeenkomt met uw huisstijl. Is uw website af? Dan kunt u met één druk op de knop de website publiceren. Een website maken was nog nooit zo makkelijk! Lees meer..


Comments are closed.