Webdesign en Webdevelopment

Linkbuilding door Webton

woensdag, 29-4-2015  

Elke ondernemer wil tegenwoordig hoog ranken in Google. Maar uiteindelijk is er maar één website die in de zoekresultaten op nummer 1 kan staan. Welke site dat is, hangt af van de online marketing methoden die een ondernemer tot zijn beschikking heeft. Over SEO is bijvoorbeeld veel te doen, maar linkbuilding is nog altijd dé techniek die zorgt voor topposities in de zoekmachines.

Linkbuilding is een van de belangrijkste vormen van online marketing en is voor minimaal 50% verantwoordelijk voor de ranking van een website in Google. Tegelijkertijd is linkbuilden een zeer specialistische discipline die niet alleen jarenlange kennis, maar ook een breed netwerk autoritatieve sites vereist. Wilt u ook meer uit uw linkbuilding halen? Dan is Webton de aangewezen partij.

Neem een ervaren linkbuilding bureau in de arm

Vanwege de unieke specificaties van linkbuilding is 99% van de bedrijven niet in staat zelf een sterk linkprofiel op te bouwen. Linkbuilden is een vak apart en de allerbeste linkbuilders hebben hun kennis en expertise pas na vele jaren trial and error opgebouwd. In de praktijk zijn er dan ook slechts weinig Nederlandse linkbuilding bureaus die daadwerkelijk kwaliteit leveren.

Omdat kwaliteit het belangrijkste criterium is bij het uitreiken van de Coram Design Award, is dit voor ons ook een ijkpunt bij het kiezen van de beste linkbuilder. Uit ons onderzoek komt naar voren dat de meeste bureaus in de Nederlandse markt relatief jong zijn en over relatief weinig lovende recensies van klanten beschikken. Er is echter één uitzondering: Webton.

Webton maakt haar beloften op het gebied van rankings waar

Webton is een bedrijf dat inmiddels al meer dan 17 jaar bestaat en dat veel specialistische kennis heeft opgebouwd op het gebied van linkbuilding. Niet voor niets staat het bedrijf zelf ook op nummer 1 in Google als je op ‘linkbuilding’ of ‘linkbuilden’ zoekt. Het behalen van de hoogste positie voor zulke competitieve termen vormt het beste bewijs dat deze onderneming doet wat ze belooft.

Hiermee vormt Webton een uitzondering in de huidige SEO-branche, waarin de claims over te behalen zoekposities vaak een stuk optimistischer zijn dan de realiteit. In tegenstelling tot veel andere partijen, beschikt Webton over een extensief netwerk bij Google zeer hoog aangeschreven sites. Een link op deze websites is dan ook een stuk meer waard dan een link vanaf een willekeurige site.

Wie is de beste linkbuilder van Nederland?

In onze zoektocht naar de beste linkbuilder van Nederland, hebben we ook de werkwijze van de vaderlandse linkbuilders in ogenschouw genomen. Want daar waar het ene bureau simpelweg een link plaatst op een blog of op een forum, neemt het andere de moeite om de link te verwerken in een uniek geschreven SEO-tekst van minimaal 600 woorden.

Deze laatste strategie blijkt veel effectiever om in de ogen van Google een sterk en natuurgetrouw linkprofiel op te bouwen. Niet geheel verrassend blinkt Webton ook op dit vlak uit in vergelijking met de concurrentie, net zoals op vrijwel elk gebied waar we de verschillende bureaus met elkaar hebben vergeleken. Webton krijgt van onze marketingspecialisten dan ook een warme aanbeveling.

Deel dit bericht :


Comments are closed.