Webdesign

Webshops van Webton

woensdag, 29-4-2015  

Webton is de beste partij als u als bedrijf meer uit uw webshops wilt halen. Bent u ondernemer in hart en nieren en heeft u een aantal webshops onder uw hoede maar heeft u niet voldoende traffic en wilt u weten wat er beter kan? Dan zorgt u ervoor dat u snel in contact komt met Webton. Wij kunnen u van dienst zijn met tal van zaken die er voor zorgen dat uw business beter wordt. Beter vindbaar worden in de zoekmachines is de manier bij uitstek om er voor te zorgen dat u als ondernemer meer verdient. Meer business genereren is ontzettend belangrijk voor iedereen die graag succesvol wil zijn. SEO of search engine optimalisation moet worden toegepast op de webshops die u heeft. Onder SEO verstaan we alle technieken en methodes die er voor kunnen zorgen dat u beter vindbaar wordt. Uw website is uw visitekaartje. Wanneer u webshops heeft, dan dienen deze webshops een heel duidelijk doel en dat is het online verkopen van producten. Voldoende klanten moeten deze webshops echter wel bezoeken, anders maakt u niet voldoende winst en komt u bedrogen uit. U dient er dus te alle tijde voor te zorgen dat u gebruik maakt van SEO. Maar deze technieken toepassen kost behoorlijk wat tijd. Deze tijd besteed u als ondernemer vaak liever aan uw core business. Het bouwen en onderhouden van een website is namelijk een vak apart en dat vak wordt ook wel e-commerce of internet marketing genoemd. Besteed uw e-commerce uit aan de expert zodat u zich weer kunt richten op zaken waar u goed in bent. U kunt bij ons terecht als u:

  • Een responsive webdesign wilt laten maken door de expert;
  • Een webdesign wilt laten maken door de expert;
  • U e-commerce wilt uitbesteden op diverse gebieden;
  • U snel wilt worden geholpen door de beste partij;
  • U een webwinkel helemaal wilt laten bouwen.

Webshops laten bouwen door Webton

Wilt u een webshop of meerdere webshops laten bouwen door een bedrijf dat alles weet van e-commerce? Een bedrijf dat zowel de technische als de commerciele kant op zich kan nemen? Dan kunt u kiezen voor Webton. Wij zijn de webwinkel bij uitstek die u kan helpen met het maken van de juiste keuze. Wij verzorgen uw linkbuilding, de integratie van sociale media, leveren u relevante content en helpen u met het opzetten van succesvolle Google Adwords campagnes. Uw webshops op de kaart zetten is iets wat niet in een dag gaat, maar de manieren van reclame maken zijn wel verandert en zijn iedere dag aan verandering onderhevig. Dat heeft te maken met het feit dat de zoekmachines hun strategie steeds aanpassen. Doordat Google haar strategie steeds aanpast, moet u er voor zorgen dat u op de hoogte blijft van de manieren waarop u goed vindbaar blijft. Maar hoe werkt het eigenlijk precies en waar moet u allemaal rekening mee houden? Het is tegenwoordig nogal wat om bovenaan in de zoekmachines te staan. Bedrijven die op nummer een staan werken dagelijks met een heel team aan het behouden van deze begeerde eerste plek. Er zijn tegenwoordig bedrijven die zo afhankelijk zijn van de positie op de eerste plek, dat wanneer zij een plek zouden dalen dit direct rampzalige gevolgen zou hebben voor hun omzet. Daarom moeten webshops er steeds alles aan doen om op die plek te blijven staan en als webshops geen goede plaats in de zoekmachines hebben, dan dienen ze er alles aan te doen om wel een goede plaats te veroveren. Wanneer u graag geholpen wilt worden met het beter vindbaar worden, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij maken altijd eerst een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak brengen wij uw bedrijf in kaart door met u rond de tafel te gaan zitten en uw doelen te bespreken. Zo leren wij u en uw bedrijf alvast kennen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Webshops beter vindbaar maken

De webshops beter vindbaar maken moet een vast onderdeel zijn van uw marketing plan. Maar hoe gaat dat in zijn werk? De zoekmachines hanteren bepaalde methodes om uw website op kwaliteit en betrouwbaarheid te toetsen. Hierbij staan een aantal elementen centraal en dat zijn ‘relevantie’ en ‘betrouwbaarheid’. Wat bedoelen we met die relevantie precies? De zoekmachines kijken naar wat er op een website staat en bepalen of de informatie die de bezoekers hier vinden ook relevant is. U kunt dus niet zomaar een website met content vullen zoals dat vroeger wel het geval was. U dient relevante teksten en beeldmateriaal online te plaatsen waar uw klanten iets aan hebben. U wordt getoetst op de kwaliteit van uw content zoals de foto’s en de eventuele video’s en er wordt ook gekeken naar de afwisseling. Op het moment dat uw website stilstaan, zullen de zoekmachines dit direct opmerken. Gebrek aan groei betekent geen stilstand, maar achteruitgang. Daarom dient u er voor te zorgen dat u zichzelf blijft vernieuwen. Webshops kunnen alleen succesvol zijn en blijven als er steeds aanpassingen en verbeteringen worden gedaan. Wij kijken bij Webton naar de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien. We gaan met u rond de tafel zitten om te kijken waarom er op het moment onvoldoende groei bestaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Het laten bouwen van een website of webwinkel en het volledig uitbesteden van uw e-commerce? Bij ons bent u in goede handen.

Meer van webton.nl

Deel dit bericht :


Comments are closed.