Marketing en Promotiemateriaal

Webdesign in Nijmegen gezocht 

dinsdag, 18-9-2018  

Al jaren heb ik een klein kledingwinkeltje in het centrum van Nijmegen. Wij verkopen dameskleding en richten ons voornamelijk op vrouwen van tussen de dertig en vijftig. We hebben veel vrolijke en kleurrijke kleding en voor bijna iedereen wel wat. We verkopen veel bekende merken en onze klanten komen daar ook voor terug. Regelmatig vernieuwen wij de collectie, zodat klanten vaak nieuwe kledingstukken in de winkel zien en een reden hebben om terug te komen. Regelmatig de collectie vernieuwen is een van de beste manieren om klanten vaak terug te laten komen. Wij hebben veel vaste klanten en die weten dat wij elke maand nieuwe kledingstukken in de winkel hebben, zij komen dan ook vaak elke maand terug. Het hebben van een winkel is niet altijd gemakkelijk. Er waren veel moeilijke jaren, maar gelukkig konden we op de been blijven. We plaatsen regelmatig foto’s op Facebook en merken dat veel klanten daar naar kijken. Het komt vaak voor dat een klant specifiek vraagt om een jasje, of broek dat wij op facebook hadden gepost. Hoewel sociaal media goed voor ons werkt hadden wij lange tijd geen website. Zelf heb ik geen verstand van een website maken en ik heb het altijd een beetje voor mij uitgeschoven. Maar ik vond dat het echt niet meer kon om geen website te hebben en ik moest opzoek naar webdesign in Nijmegen, om een website te laten maken. Ik had echter wel een beperkt budget dus ik kon alleen mijn webdesign in Nijmegen aan een voordelige partij.   

Webdesign in Nijmegen bij Monkey Vision

Ik kende niemand die een website voor mijn winkel kon maken, dus moest ik op internet gaan zoeken naar webdesign Nijmegen. Ik kwam diverse websites tegen die dit aanboden, maar ik wilde wel iemand die echt in de omgeving woonde. Ik vind het prettig om mijn ideeën en wensen een op een te bespreken en niet over de telefoon. Gelukkig zag ik een aantal bedrijven die in Nijmegen gevestigd zijn en mij misschien konden helpen. Ik stuurde ze een email en een aantal sprak ik over de telefoon over mijn ideeën voor de website. Alle mensen die ik sprak vertelden mij dat ze me konden helpen, maar ik wilde ook mijn webdesign in Nijmegen laten uitbesteden met een beperkt budget. Ik merkte dat er een groot verschil zat tussen de prijzen die gevraagd werden. Gelukkig waren er een aantal bedrijfjes die binnen het budget het webdesign in Nijmegen konden uitvoeren. Een van deze bedrijfjes was Monkey Vision, die kwam ik tegen via www.monkeyvision.nl/webdesign-nijmegen. Ik besloot om met hun verder te gaan, omdat zij direct met een aantal leuke ideeën kwam die goed aansloten bij wat ik in gedachten had. Ook vertelden ze mij dat ze de website erg snel konden leveren.

Monkey Vision is een aanrader

De website staat nu al een aantal weken online en ik ben er erg blij mee. Ik heb mijn webdesign in Nijmegen uitbesteed aan Monkey Vision en was daar zeer tevreden over. Ze konden de website maken voor een goede en voordelige prijs. Tijdens de gesprekken vertelde ik ze al mijn wensen en die hebben ze allemaal voor mij gemaakt. De website stond erg snel online en voldeed aan al mijn wensen. Achteraf gaven ze mij nog een aantal tips en uitleg over hoe ik met de site moest omgaan.

Ben je opzoek naar webdesign in Nijmegen, kies dan voor Monkey Vision:

  • Ze kunnen snel een website leveren
  • Luisteren goed naar je wensen en implementeren dit in de site
  • Hebben een voordelige prijs
  • Communiceren goed en geven goede uitleg


Comments are closed.