Nieuws

Volg de cursus online marketing

dinsdag, 15-8-2017  

Cursus Online Marketing - Maikel Latour

Een goede marketingstrategie opzetten voor je eigen bedrijf is niet altijd even makkelijk. Al helemaal niet als je hier niet in opgeleid bent. Veel bedrijven, met name net startende ondernemers, doen dan ook maar wat op dit gebied in de hoop dat het ergens toe leidt. Dit is echter nooit een goede plan van aanpak en het gaat dan ook geheid mis. Je hebt dan verschillende opties. Je kiest ervoor om de marketing voor je bedrijf uit te besteden en hier waarschijnlijk veel geld aan te besteden of je gaat voor een betere mogelijkheid en dat is om zelf een cursus online marketing te volgen. Maar hier wil je dan ook weer niet te veel geld of tijd aan besteden. Tenslotte ben je om een reden zelfstandig ondernemer geworden en dat is om je bezig te houden met de core business van je bedrijf. De oprichter van de Marketingschool snapt dat maar al te goed en daarom heeft hij de cursus online marketing voor je in de aanbieding met uiteraard uiteenlopende voordelen.

  • Persoonlijke ondersteuning via email
  • Gratis consultancy na afloop van de cursus
  • Levenslang toegang tot nieuw materiaal

Voor nog geen € 200, (exclusief BTW) kun jij deze cursus online marketing al volgen en kun jij gebruik maken van deze opties die erbij komen. Maar wat zorgt er nu voor dat je voor deze cursus moet kiezen en niet een van de vele anderen die je op het internet en daarbuiten kunt vinden? Deze cursus online marketing kost je slechts 30 uur van je tijd. Daarnaast kun je het allemaal vanuit je eigen huis of kantoor doen.

De cursus online marketing op jouw tempo voltooien

Wat is er nu beter dan het volgen van een online cursus waarin je zelf helemaal kunt bepalen waar en wanneer je dat doet. Je kunt er dus in de avonduren wat tijd aan besteden of misschien komt het jou beter uit om het in de trein te doen terwijl je op weg bent naar kantoor. Die keuze is geheel aan jou! Dertig uur klinkt misschien als veel tijd, maar als je dit goed weet te verdelen dan ben je voor je het weet door de cursus online marketing heen en kun jij de opgedane kennis gaan toepassen en dat scheelt je pas veel tijd. Door eindelijk niet meer eindeloos veel tijd in je marketing te hoeven stoppen omdat je eigenlijk niet weet waar je mee bezig bent, ga je nu juist met een kant-en-klare strategie aan de slag die je tijdens het volgen van de cursus online marketing hebt opgezet. Hier hoef je dus nooit meer over na te denken. Je hoeft het alleen nog maar uit te voeren.

Behaal een uitstekend eindresultaat

Het hebben van je eigen bedrijf is natuurlijk fantastisch. Je kunt de dingen doen die je leuk vindt en dat met de mensen waarmee jij graag samen wilt werken, je klanten. Het blijft echter toch wel zo dat er altijd taken blijven die je moet doen, maar waar je eigenlijk geen zin in hebt of geen verstand van hebt. Als dit voor jou op het gebied van marketing nu nog geldt, dan kunnen we je echt aanraden om ervoor te kiezen om je in te schrijven voor de cursus online marketing bij de Marketingschool. Nadat de betaling is afgerond krijg je meteen toegang tot de eerste module en als je ook maar ergens vragen over hebt, mail dan direct! Je krijgt dan binnen de kortste keren antwoord en zo kun je snel weer verder met de cursus! Lees meer..


Comments are closed.