Marketing en Promotiemateriaal

Visitekaartjes

vrijdag, 18-5-2018  

Wil je zelf visitekaartjes maken, maar je hebt zelf geen ontwerpprogramma? Dat maakt niet uit, want bij Drukwerkdeal.nl kan je ze ook nog zelf ontwerpen. Vervolgens wordt jouw ontwerp professioneel bedrukt door de specialisten van Drukwerkdeal.nl. Indien nodig vraag je de hulp in van een van de deskundigen, om echt tot een representatief resultaat te komen. Daar gaat het namelijk om als je een visitekaartje uitdeelt, representativiteit. Dat komt het beste uit de verf als de vormgeving en drukwerk van jouw visitekaartje er professioneel uitzien. Door visitekaartjes maken via de website van Drukwerkdeal.nl kan je de vormgeving helemaal zelf selecteren en ben je bij iedere stap verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De standaard uitvoeringen zijn inclusief jouw eigen ontwerpen van begin tot eind samen te stellen. Om je op weg te helpen geeft Drukwerkdeal.nl hier en daar tips door te laten zien welk formaat, papier en bedrukking aanbevolen wordt. Ook raden ze de hoeveelheid aan die je het beste kunt bestellen. Maar uiteindelijk heb jij in de hand wat de eigenschappen worden bij het visitekaartjes maken. De tips van Drukwerkdeal.nl kan je dan ter kennisgeving aannemen en wie weet ontwikkel jij een uitzonderlijk ontwerp. Volg hiervoor de stappen die zijn aangegeven op Drukwerkdeal.nl.

Visitekaartjes maken zoals jij wilt

Het formaat bij visitekaartjes maken is minder afwisselend. Deze zijn meestal niet zo groot en moeten makkelijk mee te nemen zijn. De formaten variëren van 85 x 55 mm of rond de 55 x 85 mm in liggende vorm. Verder kan je ook een klapkaartje laten maken. Als dit aansluit bij jouw werk en diensten, dan is dat een leuke vorm die gaat opvallen. De volgende stap is dan de keuze voor het papier. De kwaliteit is erg bepalend voor de rest van de uitstraling. Het meest aanbevolen papier is het houtvrije mat mc papier. Dit papier is stevig genoeg voor de visitekaartjes maken. De matte gladde structuur is geschikt voor de full color bedrukkingen. Het houtvrije materiaal is ook verkrijgbaar als het stevige dubbelzijdig sulfaatkarton of het ruwe natuurkarton. Wil je graag kaartjes met een duurzame uitstraling, dan zijn de milieuvriendelijke materialen lasergeschikt ECO 100% recycled of de biotop naturel gepast. Ga je voor een luxe uitstraling voor de visitekaartjes maken, dan biedt Drukwerkdeal.nl de vergé soorten in naturel en wit. Voor meer originaliteit kies je voor het PVC materiaal of de Ice silver metallic. De PVC geeft het visitekaartje de uitstraling van een bankpas, de ice silver metallic geeft een zilveren lichtgevende glans aan de voor- en achterkant van het visitekaartje.

Een pakkende vormgeving

Na de vorm en papier ga je de visitekaartjes maken met jouw informatie erop. Vaak worden logo’s, teksten en contactgegevens erop vermeld. Als eerste is het belangrijk dat alles er duidelijk op afgedrukt is. Met niet te kleine letters die niet in elkaar overlopen. De PMS-kleuren zijn het meeste geschikt voor het afdrukken van de huisstijl bij de visitekaartjes maken. PMS staat voor Pantone Matching System waarbij iedere kleur een uniek nummer heeft met de juiste specificaties. Het resultaat is altijd hetzelfde en is ideaal om specifieke kleuren af te drukken. Een andere bedrukkingsmogelijkheid is de full color, bestaande uit de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Bij full color kan het resultaat wel anders uitkomen, maar is wel geschikt om foto’s af te drukken. Kies de juiste bedrukking om jouw teksten, logo en afbeelding optimaal uit te laten komen. Mocht je twijfelen bij de keuze, stel dan gerust je vragen via de chat of telefoon. Drukwerkdeal.nl heeft een team klaarstaan die mensen graag helpen bij de visitekaartjes maken


Comments are closed.