ICT en Techniek

U hebt ook baat bij een goede crm

woensdag, 19-11-2014  

Een crm systeem is zeker niet nieuw. Dit bestaat namelijk al sinds de jaren negentig. Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft wel een customer relations management systeem, om de klantrelaties in goede banen te laten verlopen. Dit is namelijk onvermijdelijk. Wat wel nieuw is, is het beheren van deze relaties via het internet. Steeds meer bedrijven stappen over op een crm in de cloud. De grote voordelen hiervan zijn:

  • eenvoudig de klantgegevens beheren, waar u en uw medewerkers ook zijn
  • gemakkelijk gegevens delen met andere computers in het netwerk
  • een mobiel crm systeem

Kortom, dit is de ideale optie voor iedere firma die met zijn tijd mee gaat. Het is zeker aan te raden om voor een crm softwarepakket te kiezen dat online werken mogelijk maakt, omdat dit echt iets van deze tijd is. Omdat het nieuwe werken steeds populairder wordt, is dit onontkoombaar. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren en wilt u graag wat meer informatie over waar u nou een goed crm pakket aan kunt schaffen? Dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk zeer aantrekkelijke aanbiedingen op dit gebied, waar u zeker van zult profiteren. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Bij Tendenz is de klant nog echt koning en dit zult u zeker wel gaan merken als u met ons in zee gaat. Wij kunnen u altijd blij maken met een crm software die echt bij u en uw bedrijf past. Wij kunnen het programma optimaliseren en geheel aanpassen aan uw wensen. Kortom, als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij staan te allen tijde voor u klaar als u interesse heeft in een goed werkend crm pakket. Wilt u echter eerst van de hoed en de rand weten, voordat u een beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Wist u dat een goed crm software pakket helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het is een feit dat veel mensen producten in de eerste plaats beoordelen op de prijs. Daarom zijn wij daar heel eerlijk over en gaan wij altijd honderd procent transparant te werk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en zodat u alle kosten inzichtelijk hebt. Het staat vast dat u bij Tendenz nooit te veel geld betaalt voor een Act! crm programma. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Daarom houden wij de tarieven laag. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens gebruik wilt maken van een gedegen crm systeem van ons, dan zult u niet duur uit zijn. Uiteraard betekent dit ook dat uw abonnementskosten nooit hoger uit zullen vallen dan wij u vertellen. Wij snappen namelijk als geen ander dat u er niet van houdt om voor onaangename verrassingen te staan. Kortom, kiezen voor ons is een verrassend goede keuze. Als u voor Act! crm van Tendenz kiest, dan hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. Wij houden de tarieven namelijk altijd laag. Op die manier hoeft u nooit te diep in de buidel te tasten. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet meer betalen dan strikt noodzakelijk is? Surf dan snel naar onze website en aanschouw ons verrassend complete assortiment op het gebied van een crm. Wij zeggen: gewoon doen! Hoe eerder u dit doet, des te sneller u weet waar u aan toe bent als u voor ons kiest. Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten als een nieuwe klant bij Tendenz.

Haal meer uit uw customer relations management

Ook als u meer uit uw crm wilt halen, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij verzorgen namelijk de leukste en meest interessante workshops op dit vlak. Op die manier stellen wij u in staat om heel veel kennis op te doen, die u direct toe kunt passen in uw bedrijf. Hiermee haalt u dus echt het onderste uit de kan en benut u alle mogelijkheden van de crm optimaal. Klinkt dit goed? Is dit precies wat u wilt? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan onze site en bekijk de data waarop er cursussen starten. U kunt ons vinden op diverse plekken in het land, zodat u nooit ver hoeft te tijden om nieuwe kennis op te doen. Als u voor Act! van Tendenz kiest, dan kunt u onder andere profiteren van:

  • een zeer gebruiksvriendelijke crm, die ook door medewerkers die niet zo goed zijn met computers te begrijpen is
  • de laagste prijzen
  • een kwalitatief hoogwaardig programma
  • de mogelijkheid om het aan te passen aan uw wensen
  • een optie om vragen te stellen, als u ergens niet uit komt
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • en nog veel meer

En zo staan wij te allen tijde voor u klaar om u blij te maken met een toegankelijk en gebruiksvriendelijke online crm. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Neem dan contact op!


Comments are closed.