ICT en Techniek

TransIP helpt u aan een domeinnaam

woensdag, 24-8-2016  

Wij van TransIP zijn een jonge online onderneming die zich focust op websites en alles dat met internet te maken heeft. Zo kunnen we u helpen met de aanvraag van een domeinnaam, we kunnen websites voor u bouwen en nog veel meer. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens op de website van TransIP: transip.nl. U ziet dat wij op het gebied van online hulp van alle markten thuis zijn. Naast het zoeken naar een geschikte domeinnaam kunt u bij ons ook:

  • Nieuwe webhosting regelen,
  • Routers aanschaffen voor verkeer binnen uw bedrijf,
  • En extra opslagruimte creëren.

Die opslagruimte kan zowel in een cloud zijn zodat men ook kan thuiswerken maar het kan ook gaan om hardware zoals externe geheugens. Bij TransIP weten wij precies wat u nodig hebt. Neemt u daarom eens vrijblijvend contact met ons op. Als u een telecombedrijf hebt, een belangrijke zorginstelling hebt of een kantoor van de overheid opstart, het maakt ons niets uit. Wij zijn van geen kleintje vervaard dus daagt u TransIP vooral uit met uw wensen en ideeën. Het kan ons niet uitdagend genoeg zijn. Simpele dingen zoals de installatie van Office op al uw computers kunnen we voor u in een ochtendje realiseren. Het opzetten van de gehele IT-afdeling duurt wel wat langer en dat gebeurt nooit zonder nauwkeurige samenwerking met u en uw IT-team.

Een website opzetten? Schakel de hulp in van TransIP

Het is van groot belang dat wij samenwerken met u en uw team omdat het de bedoeling is dat dit een eenmalige samenwerking op deze schaal is. Nadien zijn uw medewerkers in staat om onderhoud te verrichten aan alle door ons geïnstalleerde systemen. Komen ze er echt niet uit? Dan kunnen ze natuurlijk bellen of e-mailen met TransIP want u bent bij ons altijd welkom. Wat voor problemen u dan ook mag hebben, TransIP staat voor u klaar. Ook de bescherming van uw computers is erg belangrijk. Zeker als het gevoelige informatie bevat van uw personeel en uw klanten. Hackers mogen uw gegevens niet zomaar inzien en u moet tevens beveiligt zijn tegen allerlei digitale virussen zoals Trojaanse paarden. Ook voor de beveiliging van uw computers kunt u bij TransIP aankloppen want we installeren geavanceerde beveiligingssoftware die veelvuldig geüpdatet wordt zodat u beschermd bent tegen de nieuwste virussen. Gaat u werken via de Windows server? Of gebruikt u vergevorderde besturingssystemen zoals Linux? Het maakt ons niets uit want de programmeurs van TransIP kennen al deze systemen uit hun hoofd.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met hen op

Elke uitdaging is weer anders. Immers, geen enkel kantoor is hetzelfde. De een gebruikt liever Windows, de ander Apple. En dat is zeker niet de enige keuze die u moet maken. Omdat u hier misschien absoluut geen kaas van hebt gegeten is het zaak om zo vroeg mogelijk met TransIP in contact te komen. Dan weet u zeker dat we u van goed advies kan voorzien, op alle fronten en te allen tijde. Kiest u voor een domeinnaam via TransIP? Of wilt u een webhostingpakket bij ons afsluiten? Vraagt u bij ons eerst een offerte op. Die ontvangt u geheel vrijblijvend. Wilt u er nog zaken aan veranderen dan kan dat voordat u het definitief afsluit. Tevens weet u dan wat het gaat kosten en als u daar akkoord mee gaat dan gaan we snel voor u aan het werk. U dient deze contracten jaarlijks te verlengen. U krijgt ruim van te voren een melding dat het zover is. Log dan in op uw account en klik op “verlengen”.


Comments are closed.