Nieuws

Refurbished iPhones

woensdag, 18-11-2015  

Telefoondiscounter - Refurbished iphonesBent u bekend met de term “refurbished iPhones”? Nee? Lees dan vooral even verder want in deze tekst gaan we u proberen uit te leggen wat refurbished iPhones zijn en allicht raakt u er wel zo danig van overtuigd dat dit iets voor u is, dat u daardoor meteen met ons in contact komt. refurbished iPhones zijn smartphones van het bekende merk Apple die door ons als het ware zijn opgepoetst. U kunt het woord dan ook letterlijk vertalen in “opgepoetst” maar allicht dat “opgeschoond” u beter in de oren klinkt. Een smartphone heeft over het algemeen veel te verduren. U hebt het elke dag nodig en daardoor is het onderhevig aan diverse vormen van schade. Het kan in water vallen, u kunt het per ongeluk op de grond gooien waarbij er deuken ontstaan in de casing of het scherm en diverse dingen kunnen de smartphone beschadigen en krassen. Houdt u dan ook altijd uw smartphone in een andere zak dan uw sleutels. Is uw telefoon echt niet meer te gebruiken? Dan hebben wij refurbished iPhones voor u als in dat we graag ook uw refurbished iPhones en die van uw gezin, familie en vrienden gaan optimaliseren zodat u er nog jarenlang plezier aan kunt beleven. We kunnen dan ook diverse onderdelen gaan vervangen en op die manier komen deze refurbished iPhones tot stand. Hebt u dan ook wel baat bij een van deze refurbished iPhones en wilt u daarom vandaag nog uw iPhone naar ons opsturen zodat het net als vele andere refurbished iPhones een totale verandering kan ondergaan en uw iPhone weer geheel als nieuws te voorschijn zal komen? Dan zit er maar een ding op en dat is naar onze website toegaan: telefoondiscounter.nl, daar zult u zien dat wij op het gebied van refurbished iPhones van alle markten thuis zijn.

Vindt u hier refurbished iPhones

Op onze website aangekomen kunt u nu direct gaan zoeken naar de afdeling met daarop alle informatie over deze refurbished iPhones. U zult zien dat al vele refurbished iPhones u voor zijn gegaan en dat het dan ook absoluut een aanrader is om ook uw telefoon op te sturen zodat het deel kan uitmaken van onze refurbished iPhones en u er hopelijk nog jarenlang de vruchten van kunt gaan plukken. Dat is toch wat iedereen zou willen? Als u een nieuwe telefoon krijgt dan is dat ook wel leuk maar het is zo vreselijk veel werk. Allemaal apps die u opnieuw moet downloaden en installeren. Het overzetten van contactinformatie, foto’s en andere mediabestanden. En het personaliseren van uw nieuwe iPhone. U moet er niet aan denken. Alleen al het feit dat het u een tijdje gaat kosten om er aan te wennen. Leuk is anders. Kies dan ook voor de refurbished iPhones en laat uw oude iPhone opknappen. Dat is tevens goed voor het milieu want eigenlijk doet u nu aan recyclen en hoeven er minder nieuwe telefoons te worden geproduceerd omdat de oude smartphones eindelijk eens wat langer meegaan dan slechts een of twee jaar. We leveren naast de refurbished iPhones natuurlijk nog diverse bijgevoegde services die het nog aantrekkelijker maken om met ons in zee te gaan. Voor uw gemak hebben we een aantal van deze voordelen op een rijtje gezet:

  • Als u voor 16.00 uur bestelt en het is tijdens werkdagen, dan hebt u het morgen al in huis. Dit is een belofte die we u garanderen!
  • U krijgt gratis technische ondersteuning met betrekking tot uw refurbished Mocht er dus na het maken van uw refurbished iPhones iets kapot gaan? Schroom dan niet maar neem direct met ons contact op.
  • U hebt ten eerste 14 dagen retourrecht en ten tweede dan vervolgens ook nog eens 12 maanden lang garantie op alle refurbished iPhones!
  • En ten slotte willen we niet onbenoemd laten dat bij ons de klant de koning is. is er dan ook een defect tot stand gekomen en heeft dat direct dan wel indirect met onze service te maken? Dan repareren we dit uiteraard wederom geheel kosteloos.

Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan eens contact met ons op

Het moge duidelijk zijn dat het verstandig is om te kiezen voor deze refurbished iPhones. Het is allicht een hele mond vol maar u hoeft nu niet meer meteen over te stappen op een duur nieuw toestel. Vooral als het toestel niet bij uw abonnement inbegrepen zit dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Dat wilt u toch zeker niet laten gebeuren! Zorg er dan ook voor dat  onze website voor iPhones bookmarkt. Mocht er in de toekomst dan toch iets gebeuren met uw Apple product, dan weet u ons te vinden vanaf nu! Niet voor niets hebben we een Webwinkelkeurmerk ontvangen. U kunt bij ons ook gloednieuwe smartphones kopen maar we handelen toch voornamelijk in tweedehandse. Betalen is dan ook digitaal af te ronden nadat u uw keuze hebt gemaakt en weet wat u hebben wilt. Betalen gaat dus via een online betaalservice, misschien bent u wel bekend hiermee. Zo kunt u et bedrag overmaken via internetbankieren maar kan di ook via PayPal en iDEAL. Wilt u liever met uw credit card betalen? Dan doen we daar natuurlijk ook helemaal niet moeilijk over. Hebt u verder nog vragen? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice. Zij staan niet voor niets dag en nacht voor u klaar. We horen het graag van u!


Comments are closed.