Webwinkels en Webshops

Pomade kopen? Dan wilt u natuurlijk wel een goed merk

dinsdag, 25-9-2018  

Pomade kopen? Dan wilt u natuurlijk wel een goed merkHet stijlen van haar is weer helemaal terug. De vetkuif zoals we die kennen uit de jaren vijftig van de vorige eeuw is weer in en daarom heeft ook pomade enkele jaren geleden zijn herintrede gedaan. Niet dat het ooit helemaal is weggeweest maar de man is wel bewuster geworden als het om zijn uiterlijk gaat. Uw haar mag goed zitten en u mag gezien worden. pomade is een prima product om dat teweeg te brengen. Bestond pomade vroeger uit vooral olie en water en later zelfs uit berenvet en water, bestaat het tegenwoordig uit het onschuldige petrolatum en water. Het doel van pomade: het eenvoudig maken om ten eerste uw haar in model te brengen en ten tweede om dat model uit te harden zodat u niet meer over uw kapsel hoeft na te denken terwijl de dag vordert. Klinkt u dat als muziek in de oren maar weet u nu nog niet welk merk of potje pomade het beste bij u past? Dan kunt u het beste even op de website van Mannenzaak kijken: mannenzaak.nl. Want bij ons zult u pomade kunnen vinden dat geheel aan uw wensen voldoet. Zoekt u pomade van een oud merk dat u jaren geleden gebruikte? Of liever een product van een jong en hip merk? We willen ons assortiment zo breed mogelijk houden zodat iedereen aan zijn trekken kan komen.

Dankzij pomade blijft uw kapsel de hele dag door goed zitten

Hoe brengt u pomade nu eigenlijk aan? Het is belangrijk dat u van te voren resten van de vorige dag uit uw haar verwijderd. Hebt u douche genomen in de ochtend? Dan is dat helemaal mooi meegenomen want handdoek droog haar is de beste voorwaarde voor een goed resultaat. Neem een beetje van dit product in uw handpalm en warm het op door het in uw handen te wrijven. Vervolgens wrijft u het in uw haar, tot in de haarpunten. U kunt het nu direct met een kam of bostel modelleren. Zo eenvoudig is het dus! Liever een matte look? Dan kunt u uw haar het beste helemaal droog houden voordat u het product in uw haar stopt. U kunt het dus best vergelijken met wax of met haargel. De grote verschillen zijn de ingrediënten en de duur van het model. Pomade zorgt in ieder geval voor een natuurlijke frisse look. Voor zowel haar, baar, snor, de rest van uw lichaam of de verzorging van uw gezicht zult u keer op keer bij ons slagen. Want voor iedere man is er bij ons wat wils te vinden. Wist u dat we bijvoorbeeld enkel als haarverzorgingsproducten artikelen hebben in de categorieën:

  • Clay,
  • Shampoo,
  • Paste,
  • Pomade,
  • Crème,
  • Kammen,
  • Tonic,
  • En grooming spray?

Er gaat beslist een wereld voor u open als u eens gaat rondkijken in onze webshop. Neem de tijd en maak een weloverwogen keuze. Bevalt het vervolgens toch niet zo? Dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht.

Kijk ook eens bij de vele overige haarproducten

Een bestelling plaatst u door al dan niet een account aan te maken, door uw adres- en contactgegevens in te vullen en door online te betalen via iDEAL of een andere betaaloptie. Reken er maar op dat we het pakketje dezelfde werkdag nog naar u toezenden. Dat pakketje kunt u vervolgens op de voet volgen want we mailen u de track & trace code. Hebt u nog vragen over onze producten? Zoekt u bijvoorbeeld persoonlijk advies? Klim dan in de pen of bel tijdens kantooruren gerust even met onze klantenservice.


Comments are closed.