Marketing en Promotiemateriaal

Pennen met logo laten maken

donderdag, 25-12-2014  

Reclame is een van de belangrijkste factoren om een bedrijf succesvol te laten worden. Om succesvol te zijn, moet je winst maken of in ieder geval geen verlies draaien. Om dit te kunnen bereiken heb je omzet nodig, en wat je voor omzet voornamelijk nodig hebt is klanten. Klanten komen echter niet vanzelf naar je winkel: hier moet je iets voor doen. Als niemand weet dat je bedrijf bestaat en wat je precies doet, wordt het lastig voor de consument om naar je toe te komen om iets te kopen. Daarom is communicatie naar de consument toe een van de belangrijkste dingen die er bestaan in het bedrijfsleven. Je kunt er op verschillende manieren voor zorgen dat de klanten van je weten en naar je toe komen om iets aan te schaffen. In de eerste plaats moet je ervoor zorgen dat de consumenten met je bedrijfsnaam of –logo in aanraking komen. Dit kun je doen door het maken van reclame, bijvoorbeeld door het ophangen van posters en spandoeken op locaties waar ze door veel mensen worden gezien of door het uitzenden van boodschappen op radio en televisie. Ook kun je op druk bezochte evenementen leuke gadgets zoals pennen met logo uitdelen. De andere manier waarop je klanten naar je winkel toe komen is door het laten zien van je assortiment. Als je een goede aanbieding hebt, waarmee het voor de klant voordeliger is om naar jou toe te gaan dan naar de concurrent, zullen ze naar je winkel komen om iets te kopen. Het maken van deze soort van reclame is niet zo moeilijk, maar naamsbekendheid genereren is iets wat veel lastiger is. Als je iedereen in de buurt gaat doodgooien met je bedrijf word je al snel vervelend: je moet het op een subtielere manier aanpakken. Het laten maken van pennen met logo is bijvoorbeeld een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te genereren Pennen met logo zijn leuke en handige producten die iedereen wel wil hebben, omdat ze nuttig zijn en ook worden gebruikt. Hier bereik je mee dat niet alleen de gebruiker van de pen, maar ook de personen in de buurt jouw naam op de pen zien staan.

Verschillende soorten pennen met logo

Als je pennen met logo wilt laten maken voor je bedrijf, zijn er een aantal dingen waar je van tevoren eens goed over na moet denken. Allereerst moet je nadenken over het doel waar je de pennen met logo voor wilt laten maken. Wil je iedere klant een pen cadeau doen, wil je ze verkopen of alleen uitdelen aan vrienden en bekenden? Of wil je ze gebruiken voor een specifiek evenement of om bijvoorbeeld in een goodiebag te laten stoppen bij een beurs of congres? Daarna moet je over het budget gaan nadenken. Als je een budget hebt opgesteld, kun je mooie pennen gaan uitzoeken. Wil je een aantal pennen met logo bestellen voor vaste klanten of partners, dan kun je een luxe, wat duurdere variant uitkiezen. Wil je echter een groot aantal pennen met logo laten maken en is je budget beperkt, dan kun je beter een goedkopere variant kiezen. Het is daarnaast afhankelijk van je bedrijf en je persoonlijke smaak welke soort pen je het beste kunt kiezen. Er zijn naast pennen ook andere schrijfartikelen die je kunt laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Potloden worden bijvoorbeeld ook bedrukt en zijn leuk als kerstcadeautje voor de leden van een klassiek koor, die altijd met een potlood aantekeningen in de bladmuziek maken. Er zijn kortom heel wat mogelijkheden om pennen met logo te laten maken die bij jouw bedrijf passen.

Pennen en andere producten laten bedrukken

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat pennen met logo kan bedrukken voor jouw bedrijf, dan kun je het beste eens op het internet kijken. Je komt vaak al een heel eind als je de juiste zoekterm gebruikt in een zoekmachine. Als je bijvoorbeeld zoekt op ‘pennen met logo’ of ‘pennen met logo laten maken’, kom je vaak al een heel eind. Je komt dan bijvoorbeeld op de website www.dereklameshop.nl terecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van een uiteenlopend aanbod van producten die bijvoorbeeld als relatiegeschenken kunnen dienen. Ook pennen met logo zitten in het assortiment van dit bedrijf. Op de website kun je een keuze maken uit heel veel verschillende soorten producten om te laten bedrukken. Naast pennen met logo kun je hier bijvoorbeeld producten kiezen uit de volgende categorieën:

 • Kantoor en zakelijk
 • Keuken en huis
 • Kleding en textiel
 • Milieuvriendelijk
 • Multimedia
 • Paraplu’s
 • Outdoor en vrije tijd
 • Pennen en schrijfwaren
 • Persoonlijk en accessoires
 • Snoep, eten en drinken
 • Spellen en kinderen
 • Tassen en reizen
 • Veiligheid en techniek

In de categorie kantoor en zakelijk kun je bijvoorbeeld handige producten laten bedrukken met het logo van het bedrijf. Dit ziet er professioneel uit en zorgt ervoor dat de werknemers met zorg met de spullen omgaan, omdat het overduidelijk van het bedrijf is. Met logo bedrukte nietmachines, rekenmachines en notitieblokken zijn bijvoorbeeld erg handig voor op het kantoor. Ook kun je bij De Reklame Shop verschillende soorten kleding en textiel laten bedrukken met het logo van het bedrijf. Als relatiegeschenk is een badjas met logo bijvoorbeeld erg leuk, maar ook bedrijfskleding zoals polo’s en overhemden kun je bij dit bedrijf laten maken. Ben je dus op zoek naar pennen met logo of andere bedrukte producten? Kijk op www.dereklameshop.nl!


Comments are closed.