Marketing en Promotiemateriaal

Op zoek naar een brand photographer in Amsterdam

zaterdag, 24-11-2018  

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt besloot ik afgelopen zomer eindelijk mijn droom waar te maken. Mijn eigen start-up in historisch onderzoek. Ik had al veel ervaring met het onderwerp door voor wat nu een concurrent is gewerkt te hebben. Niet alleen vond ik dat het beter en efficiënter kon. Ook wilde ik graag ervaren wat het is om zo dicht op je product te staan, commerciële risico’s te nemen en echt te leven voor je merk. Een start-up is echter enorm veel werk. Waar ik vroeger alleen bezig was met het werk an sich – historisch onderzoek doen naar allerlei fenomenen en gebeurtenissen in het verleden – diende ik me nu ook bezig te houden met zaken waar ik geen of weinig verstand van heb. Een van die zaken is marketing. Hoe moest ik nou een onuitwisbare indruk achterlaten op mijn doelgroep? Hoe moest ik mijn verhaal – want dat is waar het uiteindelijk om draait in marketing – overbrengen op anderen? Ik ben als ondernemer trots op mijn product en dat straal ik ook graag uit. Mijn verhaal en mijn diensten en producten onder de aandacht brengen van anderen, daar draait het om. En dan graag zo authentiek mogelijk. Beeldmateriaal is daarbij het allerbelangrijkst. Via een bevriende ondernemer kreeg ik de tip eens te zoeken naar een brand photographer in Amsterdam. Na kort de zoekmachine Google geraadpleegd te hebben, kwam ik uit op de site van Petersen Photography, onderdeel van the Dutch Creative Group. Ik was heel blij dat ik deze site gevonden had. Ik vond het gelijk een mooie en prettige site, dus besloot ik met deze brand photographer uit Amsterdam in zee te gaan. In deze blogpost vertel ik wat meer over mijn ervaringen met deze brand photographer in Amsterdam.

Deze brand photographer kan in Amsterdam veel voor je merk betekenen

Met Petersen Photography wist ik meteen dat ik die zo gewenste onuitwisbare indruk zou kunnen achterlaten op mijn doelgroep. Hij was de perfecte brand photographer in Amsterdam die ik me maar kon wensen. Bij hem kon ik onder andere rekenen op:

  • Foto’s voor een productportfolio
  • Foto’s voor op mijn website
  • Marketingfoto’s
  • Profielfoto’s voor mij en mijn assistent

Zo hielp deze brand photographer uit Amsterdam me om een identiteit vorm te geven.Dit is namelijk net zo belangrijk als een eenduidige en herkenbare huisstijl. De fotograaf was goed bereikbaar, zowel per telefoon als via e-mail. Ook kan contact opgenomen worden via het contactformulier op de website. Je kan geheel vrijblijvend een gesprek aangaan. Ik had van tevoren al een beetje een idee van wat ik graag wilde, hoe ik het voor me zag. Dat was geen enkel probleem voor deze brand photographer in Amsterdam. Creatief en toch praktisch werd ik geholpen om mijn visie om te zetten in tastbaar beeldmateriaal. Een brainstormsessie was al genoeg voor meerdere unieke ideeën.

Het perfecte beeld van mijn merk, overgebracht op de doelgroep

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wie kent deze gevleugelde uitspraak niet? Het is misschien een cliché, maar het is nog steeds waar. Mensen zitten niet te wachten op ellenlange teksten, verkooppraatjes of iets dergelijks. Met beeld kan ik mijn product veel beter overbrengen. Dat is zeker gelukt met deze brand photographer uit Amsterdam. Mijn waarden, mijn verhaal en wat mij beter maakt dan een concurrent, dat maakte deze brand photographer allemaal inzichtelijk via beeld. Het werk van Petersen betekende een belangrijke nieuwe stap voor mijn start-up en stelt me in staat een groter publiek te bereiken. Ik kan deze brand photographer uit Amsterdam zeer aanraden. Op de website, thedutchcreativegroup.com, is meer informatie te vinden.


Comments are closed.