ICT en Techniek

Ons linkbuilding bureau, wat doen we eigenlijk?

zaterdag, 28-3-2015  

Met de komst van internet is het steeds belangrijker om een plaatsje te veroveren in zoekmachines om een grotere markt te bereiken voor uw idee, bedrijf of ander initiatief. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je een hogere positie bereikt in een zoekmachine zoals Google. U kunt dit zelf proberen of u schakelt een linkbuilding bureau in. Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat jij gemakkelijk vindbaar bent voor potentiële klanten of lezers? Wanneer er bijvoorbeeld veel mensen naar jouw website gaan kom je hoger te staan in zoekresultaten. Je komt hoger te staan in een zoekmachine zoals Google omdat ze je een hogere becijfering toekennen. Websites die een hoge ranking hebben in zoekmachines zijn Wikipedia of Marktplaats. Maar nu wordt er vanuit gegaan dat er al veel mensen bekend zijn met de jouw website. Het is juist moeilijk om je plekje te veroveren als je als nieuwkomer wilt toetreden op de ‘internet markt’. Hiervoor is echter wel een oplossing, namelijk linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat er zogenaamde ‘backlinkjes’ worden gemaakt van jouw website op een andere website. Aan de hand hiervan krijg je dan een grotere naamsbekendheid en daarmee hopelijk meer klanten. Er zijn meerdere strategieën voor linkbuilding. Om te beginnen is het belangrijk om een goede webpagina te maken. Wanneer u een goede website maakt zullen andere sites meer interesse hebben om uw website te ‘backlinken’. Bovendien zorgt een goede content ervoor dat zoekmachines jouw website sneller kunnen vinden als er relevante teksten op staan. Om succesvol aan linkbuilding te doen kunt u terecht bij een linkbuilding bureau zodat experts u helpen. Er komen risico’s bij kijken als u zelf gaat linkbuilden, namelijk helemaal onderaan de zoekmachines van Google belanden. Wanneer er wordt vermoed dat er geld is betaald om jouw link op een andere website te plaatsen is dit een mogelijke reactie van Google. Verder moet de backlink precies goed zijn. Om deze redenen is het van belang om een linkbuilding bureau in te schakelen.

Hulp van een linkbuilding bureau?

Als u meer naamsbekendheid en klanten wilt bereiken en een groter aandeel op bestaande markten te veroveren is het dus van belang om een linkbuilding bureau in te schakelen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij het linkbuilding bureau ‘Communicatiewaarde’ om een hogere plek in zoekmachines te krijgen. ‘Communicatiewaarde’ is een linkbuilding bureau met de beste vakmensen op het gebied van het maken van ‘backlinkjes’. Bovendien bieden zij hun service aan voor de scherpste prijzen. Bij het linkbuilding bureau ´Communicatiewaarde´ kunt u verschillende pakketten krijgen. Het pakket dat u nodig heeft hangt af van de mate van concurrentie die er bestaat bij uw zoektermen. Naarmate er meer concurrentie is, is het namelijk complexer om uw zoektermen boven in zoekmachines te krijgen. Momenteel biedt linkbuilding bureau ‘Communicatiewaarde’ u een goede aanbieding, namelijk het ´Gouden Pakket´ voor 2400 euro in plaats van 2900 euro. Maar u kunt ook voor de andere pakketten een prijsaanvraag doen. Linkbuilding bureau ´Communicatiewaarde´ helpt u graag om voor u het best passende pakket uit te zoeken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om een hoge ranking te krijgen in zoekmachines zoals Google zijn er zoals al enigszins is uitgelegd, verschillende stappen te ondernemen. Ten eerste is het belangrijk om een goede website te bouwen. Linkbuilding bureau ‘Communicatiewaarde’ richt zich niet alleen op linkbuilding zelf, maar kan u in alle stappen naar een betere ranking helpen, dus ook het bouwen van een website. Aan de hand van uw wensen zal linkbuilding bureau ‘Communicatiewaarde’ een creatieve en goed opgeleide vormgever aan het werk zetten. Door ervaring en kostbare software bieden zij u net dat beetje extra. Als u al een website heeft gebouwd, kunt u door linkbuilding bureau ‘Communicatiewaarde’ uw website laten opfrissen zodat de website weer helemaal binnen de huidige tijdsgeest past. Een tweede belangrijke stap om een betere positie in zoekmachines te krijgen is linkbuilding. Maar hoe kan je dit het beste doen? U wilt er voor zorgen dat uw website op andere websites wordt genoemd. Een manier waarop je dit kunt doen is ‘Cross Promotion’ dit houdt in dat je een samenwerking aangaat met een ander bedrijf zodat je elkaar helpt met een backlinkje. Verder is het van belang om niet alleen te ‘backlinken’ naar je homepage, maar ook juist naar specifieke pagina’s van je website. Op deze manier komt het linkbuilden natuurlijker over voor bijvoorbeeld Google en zal uw webpagina hoger in hun zoekresultaten verschijnen. Ook helpt het om u actief te mengen in fora en de community van uw werkveld. Wanneer u reacties plaatst of interessante nieuwe informatie plaatst in dergelijke omgevingen wordt het namelijk voor andere websites interessanter om uw webpagina te backlinken. Een linkbuilding bureau kan u met al deze dingen helpen. Een derde belangrijke factor is dat u niet alleen een hoge positie in zoekmachines verwerft, maar dat u deze ook blijft houden. Juist om deze reden is het heel nuttig om een linkbuilding bureau in te schakelen. Omdat hier experts voor u aan de slag zijn die alle in’s en ‘out’s van het vak in de gaten houden krijgt u de beste service. Het is om meerdere redenen erg handig om linkbuilding uit te besteden aan een linkbuilding bureau. Naast de expertise die zij aanbieden zal er effectiever werk kunnen worden geleverd. Bovendien kunt u zich blijven focussen op het werk dat binnen uw bedrijf moeten worden gedaan.


Comments are closed.