Nieuws

Meer steun met een ergonomische bureaustoel

zondag, 14-6-2015  

[IMG] - havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelHeeft u ook altijd last van uw rug of uw schouders als u een lange dag achter de computer hebt gezeten? Gaat alles dan vast zitten rondom uw nek en weet u soms niet meer waar u het zoeken moet? Hebt u al van alles geprobeerd, om anders te gaan zitten bijvoorbeeld, maar heeft ‘t weinig tot niets geholpen? Dan is het zeker aan te raden om u eens te verdiepen in de voordelen van een ergonomische bureaustoel. Zo’n stoel is ontzettend handig, omdat u er hiermee voor kunt zorgen dat u goed rechtop zit. Zo krijgt u nergens meer last van. Bovendien is een ergonomische bureaustoel ook erg comfortabel. En dat scheelt natuurlijk ook! U hebt dan verder geen aangepaste muis en een aangepast toetsenbord meer nodig, omdat de ergonomische bureaustoel al het werk al doet. Klinkt dit goed en zou u er ook wel eentje willen hebben voor in uw eigen bedrijf aan huis? Of bent u de eigenaar van een grotere onderneming en wilt u goed voor uw werknemers zorgen door hen een ergonomische bureaustoel aan te bieden? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Het zit namelijk zo dat wij graag even van de gelegenheid gebruik zouden willen maken om u iets meer te vertellen over de ergonomische bureaustoel van Havic Kantoormeubelen. Hier kan iedereen goed mee uit de voeten, omdat alle onderdelen los verstelbaar zijn. Zo kunt u de perfecte ergonomische bureaustoel creëren die u de steun biedt die u nodig hebt tijdens het werken. Als u hier als bedrijfsleider voor zorgt, dan zorgt u niet alleen goed voor uw personeel, maar ook voor de omzet. Dankzij de instelbaarheid van de ergonomische bureaustoel krijgen medewerkers minder snel klachten en dat zorgt weer voor minder uitval. Uiteindelijk werkt het ook veel prettiger in een comfortabele stoel en daardoor gaan de prestaties omhoog. Al met al hebt u dus geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Surf daarom snel naar onze website havic-kantoormuebelen.nl om er eentje te bestellen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel.

Wist u dat een ergonomische bureaustoel niet veel hoeft te kosten?

Het staat als een paal boven water dat u voor een ergonomische bureaustoel onze concurrenten beter links kunt laten liggen. Het is namelijk veel verstandiger om met Havic in zee te gaan, omdat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Wij hanteren namelijk enorm lage tarieven, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Zulke lage prijzen als bij ons treft u bijna nooit. Ga dan ook niet met een van de andere aanbieders in zee, maar kies voor ons. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken hoeft een ergonomische bureaustoel helemaal niet duur te zijn. Tenminste, niet als u hem bij de juiste leverancier aanschaft. Bij ons bent u aan het juiste adres als u voor een dergelijke aanschaf niet te diep in de buidel wilt tasten. Dus wilt u ook niet meer geld neer hoeven tellen dan strikt noodzakelijk is voor een professionele ergonomische bureaustoel? Dan kunt u niet meer om de firma Havic Kantoormeubelen heen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel slimmer om vandaag nog een knoop door te hakken en echt voor een ergonomische bureaustoel te kiezen. Hoe eerder u dit doet, hoe beter het is. U voorkomt dan namelijk dat u op de lange termijn klachten zult krijgen op uw werk. Gun uzelf dus het allerbeste en kies voor een stoel van havic-kantoormeubelen.nl. Dat zal u beslist geen windeieren leggen.

Profiteer van de vele voordelen bij ons

Als u met Havic in zee gaat, dan kunt u niet alleen profiteren van zeer schappelijke prijzen voor een ergonomische bureaustoel, maar van nog veel meer. Wij bieden u namelijk:

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Wij hebben het goed met onze klanten voor en kunnen dan ook met recht zeggen dat de klant bij ons nog echt koning is. Uw wensen staan bij Havic Kantoormeubelen voorop! Dat betekent ook dat wij nooit ergens moeilijk over doen. Dus wilt u een ergonomische bureaustoel omruilen voor een ander exemplaar? Wij maken er geen probleem van. Of is er iets aan de hand met de stoel en wilt u graag dat wij er even naar kijken en het probleem oplossen? Ook dan kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan! Heeft u nog vragen over iets? Is iets in deze tekst of op onze site havic-kantoormeubelen.nl u nog niet helemaal duidelijk geworden en wilt u wat opheldering? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij horen graag van u!


Comments are closed.