ICT en Techniek

Magento

dinsdag, 23-12-2014  

Wanneer u graag eens iets anders wilt dan een winkel in de fysieke werkelijkheid dan is er al lange tijd een extra medium waar u gebruik van kunt maken om uw producten of diensten mee aan te bieden. We zijn hier allemaal bekend mee: het internet. Zeker in de 21e eeuw is de online verkoop van producten en diensten in omvang gestegen en is het een serieuze concurrent geworden voor winkels. Dat is ook niet zo vreemd want het heeft vele voordelen ten opzichte van dergelijke winkels en die gaan we in deze tekst dan ook zeer zeker benoemen. Wie wij zijn? Wij werken met magento. Dat woord klikt u wellicht niet heel erg bekend in de oren maar we hopen dat u na deze tekst contact met magento gaat opnemen want magento kan erg veel betekenen voor uw site of winkel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om, zeker als u een eenmanszaak hebt, uw artikelen ook via het internet aan te bieden. De reden die hiervoor het meest voor de hand ligt is natuurlijk dat u een veel grotere reikwijdte zult krijgen. Mensen moeten nu van heinde en verre komen als ze dat al doen. Waarschijnlijk is er ook wel een speciaalzaak van het een of ander die dichter bij huis ligt. Waarom zouden ze dan helemaal naar u toekomen? Vroeger gebeurde dit nog wel, zeker met vaste klanten en zeker als u wel heel erg bijzondere producten hebt. Maar dat zijn uitzonderingen, toen al en zeker nu. Als u daarnaast ook nog eens een gewone winkel hebt met spullen die overal wel te verkrijgen zijn, dan zal uw doelgroep, mede dankzij het internet, enkel doen afnemen in de toekomst. De financiële crisis heeft het er ook niet eenvoudiger op gemaakt en dit heeft vooral zijn wrange vruchten afgeworpen op de kleine ondernemers. Een oplossing is aldus het openen van een webwinkel. Maar hier hebt u vast en zeker geen kaas van gegeten. Delegeer dit dan ook of besteed het uit aan bijvoorbeeld magento want magento is software die door ons kan worden geïnstalleerd om er een webwinkel mee te realiseren. Wij van dpx.nl komen dit in een handomdraai voor u regelen. Laat het ons dan ook zo spoedig mogelijk weten, dan maken we direct een schets voor u en kunt u kijken of de bijgeleverde overigens geheel vrijblijvende offerte iets voor u is.

Magento levert maatwerk

Magento levert maatwerk want met deze software kunt u een prachtige webwinkel laten ontwerpen die echt bij u en uw uitstraling past. Het is uiteraard zeer belangrijk om een originele site te hebben want er zijn er al zo veel websites, u moet opvallen! Niet alleen gaat het om het gemak waarmee de site gebruikt kan worden, ook is het van belang dat het er hip en trendy uitziet. Want zo krijgt u de meeste bezoekers en dat zijn natuurlijk allemaal potentiele klanten die wellicht bij komen om uw producten te kopen. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Blijf dus ook niet bij de pakken neerzitten als het even wat minder gaat maar kom in actie, wees aldus proactief en schakel over op magento. U zult zien dat u binnen de kortste keren weer goed zult draaien en daar mag u magento nadien zeker voor komen bedanken. Kijkt u ook voor de voorbeelden van andere sites op onze site. Daar vindt u schetsen van sites die wij met behulp van magento gebouwd hebben en het zal u wel direct opvallen dat u te maken heeft met vakwerk. Dit vindt u vrijwel nergens want onze websitebouwers zijn gepassioneerd en weten wel van wanten. Met groot genoegen komen ze dan ook voor u uw site bouwen. Uiteraard gaat dit in kleine stapjes.

  • Allereerst komt u naar onze site toe en neemt u contact met ons op. U vindt deze gegevens in een handomdraai terug op de website.
  • Vervolgens bespreekt u met een van onze medewerkers het plan van aanpak. U geeft eventuele wensen alvast door.
  • Dan maken wij een eerste schets met magento en als het daar mee eens bent gaan we de eindschets verder uitwerken en de site bouwen.
  • En u betaalt pas als u ten volle tevreden bent. bij ons is de klant koning en dit is slechts een van de vele services die we u kunnen verlenen.
  • U leest het, het is zo simpel, een kind kan de was doen.

Wilt u graag een webwinkel? Probeer deze software eens uit

Magento is dus de manier om meer klanten naar u toe te trekken. Zoals we in de eerste alinea al aangaven komen mensen niet zo snel meer van heinde en verre naar u toe maar willen ze liever niet lange afstanden reizen. Het liefste bestellen ze hun spullen via een webwinkel en dankzij magento kunt u een dergelijke shop hebben naast uw huidige winkel. Zo slaat u twee vliegen in een klap en zal u uiteindelijk de vruchten van dit briljante plan kunnen plukken. Magento is dan ook de oplossing voor uw dalende verkoopcijfers en magento zal u helpen de dalende cijfers een halt toe te roepen en zo weer een stijgende lijn op te pakken. Komt u dus voor persoonlijk advies snel eens contact opnemen via onze site: dpx.nl. Wij kunnen u dan direct alles vertellen over de magische wereld die magento heet. Magento staat voor u klaar net als onze medewerkers en wij gaan net zo lang door met ontwerpen totdat u geheel tevreden bent gesteld.


Comments are closed.