Webdesign en Webdevelopment

Linkbuilden

vrijdag, 17-10-2014  

Bent u bekend met het fenomeen linkbuilden? Mocht dit niet het geval zijn en u hebt wel een website, dan kunt u door dit gemis behoorlijk wat klanten en inkomsten mislopen. Wellicht dat u dankzij het linkbuilden binnenkort een enorm bezoekersaantal kunt verwachten en als u er voor gezorgd hebt dat u tijdens het linkbuilden ook de website hebt opgekalefaterd, dan kunt u er wel vanuit gaan dat deze bezoekers zich laten overtuigen en u hen binnenkort als nieuwe klanten of cliënten kunt verwelkomen. Natuurlijk hoeft u dit linkbuilden niet zelf te doen. Het is al lastig genoeg om überhaupt reclame te maken voor een website laat staan een website te maken. Vroeger ging dit nog relatief eenvoudig maar nu zijn er gecompliceerde programma’s nodig die u door en door moet kennen. Gwen taak voor een leek maar voor een professional. Daarnaast vermoeden we dat u daar toch ook zeker helemaal geen zin en tijd aan wilt besteden. Het zijn immers drukke tijden in deze financiële moeilijke wereld. Nu is het verbeteren van een site en linkbuilden zeker geen triviale bezigheid maar het kost simpelweg te veel tijd als u een ondernemer bent. Dan hebt u een bedrijf te runnen in al haar facetten. Als u dan ook nog eens moet leren linkbuilden, dan houdt u helemaal geen tijd meer over voor ontspanning. Wat zal uw familie en gezin hier wel niet van denken. Als u een neusje voor computers en techniek hebt, dan is het linkbuilden leren nog te overwegen. Maar hebt u hierin twee linkerhanden, dan kunt u het beste contact opnemen met webhog.be. wij zijn een online webdesign bureau en doen ook aan linkbuilden. Wij hebben dan ook al voor veel websites de internetmarketing verzorgd zodat deze sites sneller vindbaar zijn en op die manier meer bezoekers genereert. Lijkt u dit ook wel wat? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie.

Door linkbuilden hoger in Google

Door te linkbuilden zorgen wij dat uw site hoger in Google terecht komt. Wat bedoelen wij hier precies mee? Een hoge ranking betekent dat u op de eerste of tweede pagina komt na het invoeren van bepaalde zoektermen. Het is dus allereerst van belang dat wij er achter komen welke zoektermen dit zijn. Hier kunnen wij onderzoek naar doen. Stel dat u een bedrijf hebt dat fietsen verkoopt en repareert en u wilt voor uw website graag linkbuilden. Dan zijn de zoektermen onder andere:

  • de naam van uw bedrijf
  • de stad waarin u gevestigd bent
  • termen zoals: reparatie, fietsen, verkoop, tweedehands en meer van dit soort gerelateerde termen

Wij zorgen ervoor dat er zoekmachine optimalisatie teksten worden geschrevenen. Die plaatsen wij vervolgens strategisch op uw website. Google scant dergelijke teksten op zoekwoorden en bepaalt aan de hand van deze informatie voor 50 procent de uiteindelijke ranking. De andere 50 procent wordt verzorgd door de backlinks die we tijdens het linkbuilden gaan plaatsen op diverse websites. Dergelijke backlinks zijn doorverwijzingen naar uw site en kunnen direct worden aangeklikt. Soms naar de landingspagina, soms naar specifieke pagina’s op de site. Ook deze backlinks worden door Google als het ware verzameld en zij zorgen voor de andere 50 procent van de uiteindelijke ranking. Hoe meer, hoe groter de kans maar dit is dan wel weer afhankelijk van een aantal strikte regels die Google hanteert. Zo moet het binnen bepaalde marges gebeuren. Ander is er geen sprake meer van linkbuilden maar van spammen. Dat verpest niet alleen het leesplezier of leesgemak van een tekst maar ook de ranking en dit dient dus te allen tijde voorkomen worden. Wij weten precies hoe we dit linkbuilden moeten toepassen, hoe de ranking werkt en wat de marges zijn. Wij blijven op de hoogte van de gebeurtenissen binnen het bedrijf Google want zij veranderen telkens dit soort regels. Zo blijft het voor ons ook een hele uitdaging om te linkbuilden en alleen uit deze opmerking kunt u al wel opmerken dat dit een fulltime bezigheid is. U kunt het dus maar beter uit handen geven.

Neem gerust eens contact met ons op

Het zal dus zeker lonen om te gaan linkbuilden. Wij staan dag en nacht voor u klaar om hier aan te beginnen. Zo bent u binnenkort hoog terug te vinden, dat geven we u op een briefje. En mocht dit niet lukken door een vreemde oorzaak? Geen nood, dan bent u ons niets verschuldigd. Wij blijven trouwens net zo lang linkbuilden tot het doel bereikt is en tot u tevreden bent. Dergelijke backlinks plaatsen wij op andere websites, utieraard met hun goedkeuren. Deze sites dienen natuurlijk niet uw concurrenten te zijn maar eerder specialisten. Zo kan het gaan om uw leveranciers, uw producenten of speciaalzaken. Ook kan het gaan om informatieve websites die graag uitleg geven over, om het voorbeeld er even bij te halen, de fietsenmakers in een stad. Zo kan een dergelijke link worden opgenomen in een blog maar kunt u het soms ook terug vinden op een speciale pagina van een site dat geheel gewijd is aan dergelijke handige linkjes. Wij hebben diverse pakketten waaruit u kunt kiezen zodat u altijd wel een pakket kunt vinden dat het beste bij uw site en uw budget past. Linkbuilden is handig voor grote ondernemingen maar ook zeker voor kleine bedrijfjes die opereren in een niche van een bepaalde sector. Dan is de concurrentie immers veel kleiner en een hoge positie eenvoudiger te bewerkstelligen.


Comments are closed.