Nieuws

Kom verder in de grafische wereld met een training Adobe

woensdag, 7-9-2016  

Vrijwel iedereen is wel bekend met de Acrobat Reader van Adobe. Dit komt natuurlijk omdat je deze nodig hebt om pdf bestanden mee te openen. Zodra je deze reader nog niet hebt geïnstalleerd en je wilt een pdf bestand openen, dan wordt je vrijwel altijd meteen doorgestuurd naar de desbetreffende site waar je vervolgens de juiste Adobe software kunt downloaden. Maar Adobe staat voor veel meer dan alleen een programma voor pdf’s. Het is een programma waarmee je een grafisch kunstenaar kunt worden. Denk bijvoorbeeld aan digitale foto’s. Op het moment dat je deze op de computer zet kun je ze bewerken en manipuleren. Maar daar heb je natuurlijk wel een goed programma voor nodig. Met een programma als Adobe Photoshop kun je een heel eind komen. Punt is natuurlijk dat een dergelijk programma enorm veel opties heeft waarmee je de foto’s kunt bewerken. Hoe beter je bekend bent met deze opties, des te beter zal je in staat zijn om foto’s om te toveren tot kunstwerken. Voordat je hier echter toe in staat bent, zal je een training moeten ondergaan. De Adobe software kan voor allerlei grafische projecten worden ingezet. Van foto’s tot reclames, het is allemaal mogelijk met de software van Adobe. Dus op het moment dat je op een reclamekantoor wilt zorgen dat je medewerkers bekend zijn met alle software van Adobe, dan is het geen gek idee om een training Adobe aan te bieden aan alle medewerkers. Mocht je interesse hebben in een training Adobe voor jezelf of je medewerkers, dan is het een goed idee om eens te kijken op de website van itym.nl. Hier vind je namelijk allerlei verschillende trainingen waarbij mensen worden klaargestoomd om effectief om te gaan met verschillende soorten software. Hier vind je dus ook een training Adobe.

De training Adobe Illustrator Basis

Niet alles hoeft natuurlijk even geavanceerd. Hoewel je veel functies kunt gebruiken met Adobe software, is het niet altijd nodig om alles te gebruiken. Om die reden bieden ze bij itym een training Adobe Illustrator Basis aan. Tijdens deze cursus kun je verschillende basisvaardigheden leren zoals:

  • Het maken van technische tekeningen
  • Het maken van logo’s
  • Het maken van cartoons

Deze cursus is logischerwijs vooral gericht op de mensen die zich bezig houden met grafisch ontwerp, illustraties of technische tekeningen. Het is dan ook om deze reden dat deze training Adobe zich heel erg op deze functies van Adobe richt en andere functies laat voor wat ze zijn. Maar zoals hierboven al even aangestipt wordt er ook veel gebruik gemaakt van Adobe Photoshop. Daarom is er bij itym ook een training Adobe te volgen waarbij er vooral aandacht wordt besteed aan Adobe Photoshop. Tijdens deze cursus ontdekken de cursisten al snel hoe ze op zeer professionele wijze foto’s kunnen bewerken via verschillende grafische technieken. Hoewel je misschien zelf niet creatief bent, is het na deze training een fluitje van een cent om foto’s om te toveren tot kunstobjecten. Zoals je kunt zien zijn de mogelijkheden van de Adobe software talrijk en divers. Daarom kun je dus ook per toepassing een geschikte training Adobe volgen.

Word een echte expert

Hierboven zijn de trainingen weergegeven die vooral de basis behandelen. Je hoeft immers niet altijd alles te weten. Dit wil niet zeggen dat je niet alles te weten kunt komen. Wanneer je echt een expert wilt worden in alle Adobe producten, dan is er een training Adobe die je leert omgaan met alle producten van Adobe. Op deze manier helpt de training Adobe je om echt kennis te krijgen van alle Adobe software.


Comments are closed.