Nieuws

Kerstpakketten: ieder jaar weer blije gezichten

donderdag, 16-10-2014  

Dingen cadeau geven; de meeste mensen vinden dat een fijn gevoel. Maar op de werkvloer dingen cadeau geven heeft nog meer waarde omdat het voor een zeer goede sfeer zorgt tussen de werknemers en tussen werkgever en werknemer. Let op, bij KerstpakkettenXL bent u helemaal op het juiste adres als u uw personeel eens helemaal in het zonnetje wilt zetten. Wat is daar nu een beter moment voor dan de feestdagen. U hoort de muziek van Wham en Maria Carey door de bedrijfshal schallen. Het is half negen en het personeel druppelt binnen. Bij KerstpakkettenXL bestelde u de mooiste kerstpakketten voor uw personeel. U stelde de kerstpakketten zelf samen en vanuit uw kantoor kijkt u nu hoe uw personeel de kerstpakketten op hun bureaus aantreffen. De glimlachende gezichten vermeerderen zich. Het is kerstmis! KerstpakkettenXL is een bedrijf dat zich al jaren richt op het verzorgen van unieke kerstpakketten voor bedrijven. Dat betekent dat wij een rijk assortiment aan pakketten aanbieden. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten een weloverwogen keuze maken en daarom proberen wij hen altijd genoeg ideeën aan te reiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi pakket met vlees van de slager of lekkere chocolade. Denk ook aan pakketten met verschillende soorten bier of aan kerstpakketten met lekkere snacks zoals zoutjes en kaaskoekjes. Dat wordt smullen! Kerstpakketten zijn echt iets waar u uw personeel blij mee maakt want u geeft hen het gevoel dat zij gewaardeerd worden. U geeft hen het gevoel dat zij hun werk dit jaar weer goed hebben gedaan en doet u blij met hen bent. Een bedrijf is gebaat bij tevreden personeel. Het zorgt ervoor dat ze harder werken en dat ze hun werk leuk vinden. Kerstpakketten dragen hier aan bij. Wat kunt u bij ons allemaal verwachten? Hoor ik u denken aan:

  • Vierentwintig uur per dag bereikbaar?
  • De beste prijzen?
  • Een eigen inpakcentrale?
  • Uitgebreid aanbod?
  • Vijftien jaar marktleider?

Kerstpakketten zelf samen stellen

Gaat u voorkeur uit naar het zelf samenstellen van kerstpakketten? Ook dan bent u bij ons weer op het juiste adres. Het is leuk om na te denken over waar uw personeel blij mee zal zijn. Wij denken ook dat het goed is omdat u zich dan ieder jaar weer even verdiept in uw mensen. Wat houdt hen nu eigenlijk bezig? kunt u zich afvragen. Op het moment dat contact met ons opneemt omdat u uw personeel graag wilt verrassen dan zullen direct met u meedenken over wat het beste pakket is voor uw personeel. Wij bedienen u dus graag van het beste advies. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat uw personeel aanvoelt of een pakket met zorg is samengesteld. De meeste afnemers bieden hun kerstpakketten een aantal dagen voor Kerstmis aan. Dat betekent dat een pakket met kerstballen en hapjes ook kan worden gegeven. Daarom hebben wij in ons assortiment teven een pakket met kerstballen die voor een leuke uitbreiding van de versiering zorgen. Mensen vinden het leuk om met de feestdagen hun huis leuk te versieren om helemaal in de sfeer te komen. Dat is iets waar wij tevens op inspelen. Bij KerstpakkettenXL hebben wij een scala aan adviseurs die voor u klaar staan om u te adviseren. Wij zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar om u te adviseren over de pakketten. Als u de pakketten zelf samen wilt stellen, dan moedigen wij dat altijd aan omdat dat echt een persoonlijk touch geeft aan uw pakketten. Onze kerstgeschenken kunnen online worden besteld. Dat is zeer eenvoudig en wij garanderen altijd een zeer punctuele levering. Wij stellen u dus voor om online eens te kijken naar wat wij zoal te bieden hebben. U zult ongetwijfeld een aantal leuke items vinden waar uw personeel zeer blij mee zal zijn.

Kerstgeschenken: ieder jaar weer een verrassing

Het krijgen van een mooi kerstgeschenk; daar maakt u echt altijd mensen blij mee. Natuurlijk is het zaak dat u leuke geschenken kiest die passen bij de mensen die in uw bedrijf werken. Voor iedere doelgroep hebben wij dan ook mooi kerstpakketten samengesteld. Wat dacht u van een pakket met mooie sfeerverlichting, een pakket speciaal voor mannen of juist een pakket speciaal voor vrouwen met leuke beauty producten? U kunt u lol niet op als u online bij ons de mogelijkheden onderzoekt. Als het u te veel wordt, schroom dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. De laatst tijd hebben wij ook duurzame pakketten in ons assortiment opgenomen. Deze pakketten hebben wij zelf voor u samengesteld. Wij vinden het namelijk belangrijk om ook te denken aan de generaties na ons. Duurzame pakketten dragen hier aan bij. Bent u als bedrijf ook bezig met duurzaam zaken doen en hebt u affiniteit met dit idee; kijk dan eens naar onze duurzame kerstpakketten. Onze ontbijt en brunch pakketten zijn de laatste jaren ook erg in zwang. Deze kunnen namelijk worden gebruikt voor het kerstontbijt. Ze bevatten een heerlijk kerstbrood. Dat wordt smullen op kerstochtend. Verzorgingspakketten zitten ook in ons assortiment. Deze pakketten bevatten heerlijke verzorgingsproducten van zeer goede kwaliteit. Hierbij moet u denken aan lekkere crèmes en lotion om uw huid mee te verzorgen. Doordat wij zulke grote partijen opkopen kunnen wij u bovendien altijd kortingen aanbieden! Kijk dus snel online naar de mogelijkheden en kies u mooiste kerstpakket!


Comments are closed.