Nieuws

Kantoorinrichting van Kato projecten

woensdag, 15-4-2015  

Kato projecten biedt een volstrekt uniek aanbod voor de inrichting van uw kantoor. Onze kantoorinrichting is geschikt voor iedere uitstraling die u maar wenst. Ons assortiment is zeer uitgebreid en van de beste kwaliteit. De plek waar u werkt is ontzettend belangrijk. U en uw werknemers brengen er immers een groot deel van hun tijd door. Daarom moet er altijd goed worden nagedacht over de inrichting. Naast het feit dat uw kantoorinrichting zeer bepalend is voor het personeel en het gevoel dat uw personeel heeft, is het ook bepalend voor de klanten die u over de vloer krijgt. Uw kantoorinrichting moet corresponderen met hetgeen u als bedrijf wilt uitstralen. Daarom is zaak om met een scherpe blik te kijken naar de mogelijkheden voor het inrichten van uw kantoor. Wat zijn de producten die u bij ons allemaal aan kunt schaffen? Dat zullen wij u vertellen! Zitmeubelen, kantinemeubelen, ontvangstmeubelen, vergadermeubelen, designmeubelen, opbergkasten, ladeblokken, presentatieborden, verlichting en zelfs akoestiek. Zo ziet u maar dat u bij Kato Projecten voor uw hele kantoorinrichting terecht kunt. Vaak is een kantoor ingedeeld in verschillende ruimtes. De ene ruimte wordt gebruikt om te werken en de andere ruimte wordt gebruikt voor bijvoorbeeld presentaties. Ook is er vaak een aparte vergaderruimte waar werknemers soms iedere dag wel een keer samen komen om de gang van zaken te bespreken. De kantoorinrichting moet helemaal zijn toegespitst op de manier waarop u wilt dat er zaken kunnen worden gedaan. De kantoorinrichting is erg belangrijk want als u de mogelijkheid wilt hebben om apart te gaan zitten of u wilt een aantal ruimtes reserveren waar u alleen kunt werken, dan moeten daar altijd wel weer producten voor worden aangeschaft zoals aparte bureaus en stoelen. De mogelijkheden voor het inrichten van uw kantoor zijn eindeloos. En u bent voor de inrichting van uw kantoor bij ons helemaal op het juiste adres. Kies voor Kato projecten en kies voor:

  • een zeer ruim assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante artikelen
  • zeer scherpe prijzen voor meubelen van de beste kwaliteit denkbaar
  • wij voegen regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toe
  • vanaf een bestelling van 150 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen
  • wij zorgen altijd voor een snelle levering na betaling in een veilige betaalomgeving

Kantoorinrichting; akoestiek

Iets waar wij onze klanten altijd op attenderen wanneer ze kantoormeubelen aan willen schaffen, is dat zij goed dienen te letten op de ruimte en de mate van akoestiek van de ruimte. Ruimtes met hoge muren en plafonds die worden ingedeeld met meubelen die de akoestiek juiste versterken, zijn niet prettig om in te werken. Dat komt doordat geluid wordt weerkaatst door bepaalde materialen. Oplossingen kunt u echter tevens vinden in het kiezen van de juiste kantoorinrichting. Er zijn bepaalde meubelen en accessoires die kunnen worden aangeschaft en die er voor zorgen dat de resonantie minder sterk is. Niet alleen is het dus belangrijk dat u voor een prettige sfeer zorgt met de juiste kantoorinrichting; ook dient u altijd te letten op het geluid en de akoestiek van de ruimte. Dat is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien en daarom attenderen wij onze klanten graag op dit element. Wilt u graag uw hele kantoorinrichting aan ons overlaten? Dat kan! Daarvoor bent u bij Kato projecten helemaal op het juiste adres. Wij kijken met een professioneel oog naar uw ruimte en zullen er voor zorgen dat u de juiste meubelen kiest. Online bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor uw kantoorinrichting. Deze offerte kunt u op ieder moment vrijblijvend aanvragen. Zo weet u wat de kosten zijn die u voor uw kantoorinrichting ongeveer zult betalen. Bekijk op uw gemak onze prachtige collectie en maak uw wensen kenbaar. Wij kunnen de offerte helemaal op maat maken. Uw wensen staan altijd centraal.

Projecteninrichting van Kato

Niet alleen kunt u bij katoprojecten.nl terecht voor uw gehele kantoorinrichting; ook heeft u bij ons de mogelijkheid om de inrichting voor een bepaald project uit te besteden. Een centraal woord bij onze bedrijfsvoering is ‘kwaliteit’. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij ons. Wij vinden het van het grootste belang dat alle producten die wij leveren en verkopen duurzaam zijn en de moeite waard om als bedrijf duurzaam in te investeren. Dat is dan ook de reden dat veel van klanten graag zaken met ons doen. Wij werken enkel en alleen met producten van de beste kwaliteit en de beste merken zoals Gispen, Sedus en Softline. Misschien kent u deze merken wel. U kunt ook altijd aangeven of u een voorkeur heeft voor bepaalde merken en als wij dat voor een projectinrichting zorgen dan kunnen wij hiermee rekening houden. Zoals eerder gezegd staan uw wensen altijd centraal. Onze deskundige medewerkers kunnen de inrichting van uw kantoor volledig op zich nemen en dat is wel zo prettig voor u. Er komt bij het inrichten van een kantoor meer kijken dan u denkt. Niet alleen moeten er meubelen worden gekozen en moet er worden nagedacht over hetgeen u als kantoor wilt uitstralen. Tevens moet u er voor zorgen dat u over allerlei praktische dingen nadenkt. Daarom kiezen veel mensen er voor om hun kantoorinrichting uit te besteden aan Kato projecten. Dat doen wij sinds jaar en dag met ongelofelijk veel plezier. Neem contact met ons op als u meer wilt weten. Wij helpen u graag verder met de inrichting van uw kantoor!

Meer van Katoprojecten.nl

Deel dit bericht op socialmedia


Comments are closed.