Nieuws

Investeren in arbeidsfysiotherapie

woensdag, 22-4-2015  

Arbeidsfysiotherapie is in het leven geroepen om werknemers op de werkvloer goed om te leren gaan met hun lichaamshouding. Vaak komt het voor dat er toch klachten ontstaan, bijvoorbeeld in de polsen, omdat iemand te veel met de muis werkt. Niet alleen het muizen is een probleem op zich, maar het gaat voornamelijk om de spanning die er optreedt tijdens dit proces. Veel mensen zitten toch erg gespannen achter de computer. Arbeidsfysiotherapie leert hen een goede houding aan, die bestaat uit minimale inspanning. Zo kan de werknemer ontspannen aan het werk zijn en hoeven er geen klachten op te treden. Arbeidsfysiotherapie richt zich dus in het bijzonder op problemen die optreden op de werkvloer. Maar daarbij kan natuurlijk ook gekeken worden naar onderliggende problemen. Waarom zit iemand altijd heel gespannen achter de pc? Wat maakt dat iemand spanning vast houdt in zijn of haar schouders? Deze vragen zijn op zich geen onderdeel van de arbeidsfysiotherapie, maar kunnen wel nuttig zijn om samen met de patiënt na te gaan. Want als deze dingen opgelost worden, dan is er ook minder spanning nodig tijdens het werken. En een beetje meer lichaamsbewustzijn kan nooit kwaad. Maar alleen met arbeidsfysiotherapie komt u er vaak niet. Het kan zijn dat een medewerker wel heel goed geleerd heeft hoe hij of zij achter de pc moet gaan zitten om zo min mogelijk spanning op te bouwen, maar als er niks wordt aangepast in de situatie, dan schiet niemand er iets mee op. Het is dus ook nuttig om bij een investering in arbeidsfysiotherapie hulp in te schakelen van een professional die u uitstekend kan helpen bij een dergelijk proces. Als u nou op zoek bent naar een betrouwbare partner die u hiermee van dienst kan zijn, dan kunt u gerust even verder lezen in de volgende alinea’s. Daar leest u namelijk meer over de specialist bij uitstek: Workfits. Lees dus gauw verder!

Begeleiding bij arbeidsfysiotherapie leidt tot snel resultaat

Het staat als een paal boven water dat het erg belangrijk is om de investeren in de gezondheid van uw personeel. U kunt ze algemene trainingen aanbieden voor meer ontspanning en een betere houding. Of u kunt gaan voor een PMO onderzoek. Ook is het mogelijk om arbeidsfysiotherapie aan te bieden, zodat uw werknemer via het werk begeleid wordt om zijn of haar lichaamshouding te verbeteren. Want ieder lichaam en iedere persoon is weer anders dan de andere. Iedereen is uniek en heeft een persoonlijk advies nodig. En als u nou graag het maximale uit deze arbeidsfysiotherapie wilt halen, dan kunt u er nu voor kiezen om een beroep te doen op de firma Workfits. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn met:

  • een gedegen werkplekonderzoek
  • een preventief medisch onderzoek
  • een goed re-integratieprogramma voor medewerkers die om wat voor reden dan ook tijdelijk uit de roulatie waren en nu weer gaan beginnen met werken

Kortom, wij zijn van alle markten thuis en denken altijd met u mee. En daarom is het belangrijk om het niet allen bij arbeidsfysiotherapie te houden, maar verder te kijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En de medewerker te ondersteunen in zijn of haar re-integratietraject. U hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen, omdat het zeker de moeite waard is. Het is namelijk een feit dat u veel kosten en ellende kunt besparen als u het in één keer goed aanpakt. Arbeidsfysiotherapie is één ding, maar de begeleiding daarbij maakt het pas helemaal af. Als u hier ook graag voor zou willen kiezen, dan raden wij u aan om even een bezoekje te brengen aan de website van workfits.nl. Daar kunt u ons volledige assortiment aanschouwen op dit vlak. Als er sprake is van arbeidsfysiotherapie, dan staan wij u daar graag in bij.

Heeft u nog vragen?

Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u eerst even van de hoed en de rand wilt weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan. Kiezen voor arbeidsfysiotherapie met deskundige begeleiding is natuurlijk niet niks. Daar wilt u eerst even goed over nadenken. En daarom bieden wij u graag de gelegenheid om vragen te stellen over onze service bij arbeidsfysiotherapie. Als u meer informatie wilt, dan is het raadzaam om even contact met Workfits op te nemen. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u verder kunnen helpen. U kunt uw vragen over arbeidsfysiotherapie aan ons stellen:

  • via de telefonische klantenservice, waarbij u meteen een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn krijgt
  • via de e-mail, als u dat prettiger vindt
  • via het contactformulier op onze website workfits.nl

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om ons te bereiken! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Aarzel dus niet langer, want daar is nog nooit iemand verder mee gekomen. Het is veel beter om vandaag nog de knoop door te hakken en te kiezen voor extra professionele begeleiding bij een traject van arbeidsfysiotherapie. Dat zal u en uw personeel zeker geen windeieren leggen! Surf daarom snel naar onze site en meld u aan. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als nieuwe klant.


Comments are closed.