Nieuws

Huisdierenverzekering voor rekening dierenarts

zaterdag, 29-7-2017  

Heb jij een kat of hond? Dan is het absoluut aan te raden om een huisdierenverzekering af te sluiten. Veel mensen weten nog niet dat dit mogelijk is of zij zien hier niet direct het nut van in. Maar tenzij je een hoog bedrag op je spaarrekening hebt staan, is het altijd verstandig om hierover te beschikken. Uiteraard hoop je altijd dat jouw dier gezond blijft, maar op het moment dat dit niet het geval is, door een ongeval of door ziekte, wil jij dat er alles aan gedaan wordt om je beestje weer gezond te krijgen. Helaas is het in veel gevallen zo dat de kosten hiervoor hoog op kunnen lopen. Heb jij echter een huisdierenverzekering, dan hoef jij je hier niet langer druk om te maken! Jij hoeft dan geen keus meer te maken tussen wel of niet behandelen met oog op jouw portemonnee. Dat is natuurlijk een prettige gedachte. Onze dieren zijn vaak net zo belangrijk voor ons als onze familie, ze maken deel uit van ons gezin. Daarom willen we ook dat ze de beste zorg krijgen. Je wilt niet de beslissing hoeven nemen om een behandeling stop te zetten omdat jij deze niet langer kunt betalen. Sluit daarom een huisdierenverzekering af en weet dat de rekeningen van de dierenartspraktijk niet langer meer een probleem hoeven te zijn!

Verschillen in huisdierenverzekering

Voordat je daadwerkelijk een huisdierenverzekering af gaat sluiten, is het altijd verstandig om eerst eens wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die je hebt. Net als met zorgverzekeringen voor mensen, zijn er ook voor dieren verschillende verzekeringsmaatschappijen waar uit gekozen kan worden en bovendien bieden deze ook verschillende producten aan. Op welk gebied verschillen ze nu van elkaar? Een huisdierenverzekering kan anders zijn wat betreft:

  • de dekking die geboden wordt
  • de premie die gerekend wordt
  • de eigen bijdrage die gevraagd wordt

Het is altijd verstandig om hier eerst eens goed naar te kijken en voor jezelf op een rijtje te zetten wat voor jou nu belangrijke punten zijn. Kun jij bijvoorbeeld financieel wel een eigen risico dragen of niet? Wil je dat de kosten onbeperkt vergoed worden en ben je bereid daarvoor een hogere premie te betalen of houd je liever de premie wat lager en kies je voor een maximale vergoeding per behandeling? Zo zijn er verschillende overwegingen waar je over na moet denken met betrekking tot de huisdierenverzekering. Kies niet te snel, maar maak een goede vergelijking en kies die verzekering waar jij helemaal achter staat.

Bekijk je opties met Tinki.nl

Wil jij graag een goed overzicht hebben van de mogelijkheden die je hebt op het moment dat jij een huisdierenverzekering af wilt sluiten? Dan moet je zeker eens rondkijken bij Tinki. Deze vergelijkingssite geeft jou namelijk graag meer informatie over dit onderwerp en zorgt er zo voor dat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je vindt bij hen niet alleen een overzicht van de verschillende verzekeraars die dit product aanbieden en de verschillende soorten verzekeringen die je bij hen af kunt sluiten, je ziet ook meteen wat dit jou zou kosten. Daarnaast biedt Tinki.nl jou ook graag nog wat meer informatie over de huisdierenverzekering. Wat voor rol speelt het ras van jouw dier bijvoorbeeld en is de leeftijd bepalend voor de hoogte van de premie? Over dit soort zaken kun je veel meer lezen op hun website. Door alles rustig eens door te lezen en de verschillende mogelijkheden met hun hulp op een rijtje te zetten, kun jij zeker een huisdierenverzekering vinden die goed past bij jouw huisdier en bij jou!


Comments are closed.