Nieuws

Etiketten van Altrif Label

donderdag, 25-12-2014  

Heeft u etiketten nodig? Dan bent u bij Altrif label op het juiste adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van bedrukking van allerhande etiketten. Het is belangrijk om te kiezen voor deze vorm van transparantie omdat mensen die een product willen kopen als eerste naar het etiket zullen kijken. Als uw product is voorzien van een mooi etiket dan zullen klanten dit product eerder kopen. Maar hoe moet uw etiket eruit zien en wat heeft u zelf voor ideeën bij het etiket dat bij uw product kan passen? Bij Altrif Label hebben wij ruime ervaring met het produceren en ontwikkelingen van verschillende etiketten. Door deze ervaring zijn wij niet alleen in staat om u te informeren, maar kunnen wij ook modellen voor u ontwikkelen. We bieden bij Altrif een scala aan mogelijkheden zoals enkele laag etiketten, dubbele laag en zelfklevende stickers en etiketten. Als bedrijf zijn wij iedere dag bezig met het ontwikkelen en innoveren van onze producten en de manier waarop wij onze producten aan de man brengen. Wij zien verandering en innovatie als vast onderdeel van onze bedrijfsstrategie en merken dat ons dat veel oplevert. Het uiterlijk van uw product is voor de verkoop erg belangrijk en door de jaren heen hebben wij steeds meer geleerd over welke dingen wel werken en welke dingen niet werken. Natuurlijk is het zo dat deze verandering niet alleen voor ons geldt, maar ook voor de wereld om ons heen, en dat is nu juist waar we continue op in moeten spelen! Daarom moet u zich als bedrijf ook zeer bewust zijn van het feit dat u ontwerp na enkele jaren vernieuwd zal moeten worden of in ieder geval in een nieuw jasje moet worden gestoken om niet ingehaald te worden door andere leveranciers van dezelfde of soortgelijke producten. Bij Altrif Label kunt u een aantal dingen verwachten:

  • uw labels online wijzigen
  • uw labels online bestellen
  • gratis offerte aanvragen
  • eigen ontwerp studio
  • snel geleverd

Etiketten bestellen

Online uw etiketten bestellen, ontwerpen en laten bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest. In onze eigen ontwerpstudio gaan wij aan de slag met uw wensen. Natuurlijk zullen wij eerst met u bespreken wat uw wensen zijn en we zullen – als daar sprake van is – kijken naar het huidige label. We stellen ons de vraag, altijd samen met u, wat er goed is aan het etiket en wat er minder goed is. Natuurlijk houden wij ons als bedrijf de hele dag door bezig met het ontwikkelen van de buitenkant van producten en daardoor zijn wij op de hoogte van wat er fris en nieuw overkomt en kennen wij het klappen van de zweep als het aankomt op het ontwikkelen van labels die aanspreken die mensen naar uw product doen grijpen. Wat het ene jaar in is, hoeft het andere jaar al niet meer in te zijn. Een slecht of ongelukkig gekozen kleur of lettertype kan er al voor zorgen dat u vele klanten misloopt. Het goed kiezen van een label maakt dat klanten sneller voor uw product zorgen. U moet zichzelf en vooral het product dat u aanbiedt in de kijker spelen. Mensen moeten er een emotie bij hebben die zich direct manifesteert in een positieve ervaring. Natuurlijk kost het altijd even tijd voor mensen om aan een bepaald uiterlijk te wennen zoals mensen soms ook moeten wennen aan een liedje of aan een bepaalde smaak. Maar als ze eenmaal om zijn, dan zijn ze ook echt verkocht en zullen ze uit een automatisme de volgende keer kiezen voor de etiketten die ze kennen. Het is daarom ook van het grootste belang voor merken die zich al hebben gemanifesteerd op markt, om herkenbaar te blijven. Een extreem voorbeeld als Cola, verandert steeds wel zijn jasje maar de basis van het flesje en het etiket blijven hetzelfde. Het zou niet verstandig zijn om over te gaan op een heel ander label want dan zouden ze in een klap alles opgeven wat ze hebben opgebouwd. Een uiterlijk of buitenkant roept bij klanten een emotie op. Zeker producten als eten en drinken staan in verbinding met allerlei herinneringen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor geuren. Daarom moet er zeker bij dat soort producten altijd goed worden nagedacht over welke associaties gekoppeld moeten worden en aan de hand van deze verwachtingen kunnen we dan een perfecte keuze maken om uw product te voorzien van de perfecte etiketten die beantwoorden aan de verwachtingen van de klant.

Etiketten kiezen

Zoals we al bespraken zijn etiketten zeer bepalend voor de indruk die mensen krijgen van een product. Zoals voor mensen geldt; de eerste indruk is alles! Etiketten bepalen die eerste indruk die mensen van uw product hebben. Dat betekent dat er heel serieus naar moet worden gekeken en daarvan hebben wij ons beroep gemaakt. Onze mensen weten precies wat ze doen en denken met u mee en adviseren u over het uiterlijk van uw product en de etiketten. Als u al een idee heeft over het uiterlijk van uw product maar u vindt het moeilijk om er vorm aan te geven dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt op ieder moment bij ons een offerte aanvragen waarin wij voor u op een rijtje zullen zetten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn voor het laten ontwikkelen van etiketten voor uw product. Als u een vraag heeft dan raden wij u altijd aan om eerst even te kijken onder het kopje ‘veelgestelde vragen’ want wellicht staat u vraag daar al bij. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact met ons op!


Comments are closed.