Marketing en Promotiemateriaal

Een corporate film als promotie

woensdag, 16-9-2015  

M-media - Corporate filmEr zijn verschillende promotietechnieken waar bedrijven gebruik van maken. Sommige mensen laten advertenties plaatsen in een krant of laten een groot bord drukken die naast de weg gezet kan worden. Een zeer moderne vorm van promotie is de corporate film. Met een corporate film kan een bedrijf een mooi beeld schetsen van de sfeer, productie en andere belangrijke aspecten van dat bedrijf. Deze manier van promoten wordt sterk aangeraden omdat het een erg virtuoze vorm van uitbeelden is. Een foto staat stil en dat kan soms ook wel goed zijn. Maar een corporate film heeft bewegende beelden. Dit kan klanten meer aanspreken omdat het leuk is om naar te kijken. Er zijn wellicht aspecten waar u bij het maken van een corporate film aan moet denken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • specifiek beeldmateriaal
  • muziek
  • de boodschap van de film
  • belangrijke aspecten van het bedrijf

Maar er zijn nog veel meer punten waar op gelet kan worden bij het maken van een corporate film. Een corporate film laat de identiteit van het bedrijf zien. Daarbij komt ook dat een corporate film het visitekaartje van de 21e eeuw is. Maar om goed indruk te kunnen maken op uw klanten is het belangrijk dat u zich goed verdiept in de inhoud van het filmpje. Daarnaast moet de corporate film ook nog gemaakt worden. Het is belangrijk dat iemand dit doet, die er veel verstand van heeft. De beste optie waar u uit kunt kiezen is een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in het maken van een corporate film. Een bedrijf dat sterk aangeraden wordt is M-Media videoproducties. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van films voor bedrijven. Ze weten precies waar ze op moeten letten bij een film voor een bedrijf. Als u dit bedrijf inhuurt dan bent u verzekerd van een goede corporate film. M-Media videoproducties stelt de volgende doelen voor de video’s die ze maken. Ze willen dat de identiteit van de organisatie goed naar voren komt maar ook dat het bedrijf zich op een goede manier kan presenteren. Ook proberen ze via de corporate film de werkprocessen uit te leggen zodat een klant, sollicitant of een ander persoon die geïnteresseerd is in het bedrijf precies kan zien hoe het bedrijf werkt en hoe het in elkaar zit. Door middel van een corporate film zorgt u er dan voor dat u een zo duidelijk mogelijk beeld creëert van het bedrijf zelf. Wat nog een voordeel is aan een corporate film, is dat het een groot publiek bereikt. Het is een zeer effectieve methode om een bepaalde doelgroep te bereiken en is daarom onmisbaar voor moderne organisaties.

Een corporate film van M-Media

Als u heeft besloten dat u een film wilt laten maken door M-Media, dan kunt u het beste even naar de website gaan van het bedrijf. Hier kunt u namelijk het portfolio vinden van de producenten. U kunt hier zien wat het resultaat kan zijn. Een bedrijfsfilm is niet alleen een mooie manier om uw organisatie of bedrijf te presenteren, het is ook nog eens een mooie manier van marketing. U kunt de bedrijfsfilm op de website plaatsen zodat mensen die de website bezoeken direct kunnen zien wat uw bedrijf inhoudt. Daarnaast is een bedrijfsfilm handig om bijvoorbeeld op een beurs te laten zien. Op deze manier kunt u de aandacht krijgen van veel mensen omdat het een mooie manier is om de identiteit van een bedrijf te laten zien. Zoals eerder al is genoemd, is dit het moderne visitekaartje. Als u een visitekaartje aan iemand geeft, dan wilt u ook dat het er mooi en verzorgd uitziet. M-Media kan ervoor zorgen dat de bedrijfsfilm uw visitekaartje wordt. Als u geïnteresseerd bent in het maken van een bedrijfsfilm, neem dan contact op met M-Media. Op de website vindt u een pagina waar u alle contactgegevens van het bedrijf kunt vinden. Hier staat een emailadres en telefoonnummer vermeld. Daarnaast staat er ook een adres dat u kunt bezoeken om bijvoorbeeld de producenten van M-Media persoonlijk te benaderen. Ook kunt u direct via de website van M-Media een offerte aanvragen. Als u op het kopje “Offerte” klikt dan vindt u een pagina met een formulier. Als u deze invult en verzendt, dan neemt M-Media zo spoedig mogelijk contact met u op en versturen zij een offerte naar u toe. Vervolgens kunt u een afspraak maken om te bespreken wat er in de film moet komen.

De website

Als u naar de website gaat van M-Media dan vindt u hier allerlei informatie over het bedrijf zelf, maar ook over de werkwijze die ze hanteren. Als u bijvoorbeeld naar de pagina “Wat wij doen” gaat, dan vindt u een uitleg over het werk dat ze verrichten. Daarnaast staat er ook een corporate film, of bedrijfsfilm, van M-Media zelf. Op deze manier kunt u precies zien hoe een dergelijke film eruit komt te zien. Daarnaast vindt u ook een portfolio op de site. Dit is ook goed om te bekijken. Op deze manier komt u erachter wat voor bedrijven allemaal een film laten maken door M-Media. U zult zien dat het uiteenlopende bedrijven zijn. Daarnaast vindt u ook een blog op de site. Hier kunt u alle nieuwtjes en informatie vinden over de wereld van de corporate film. Hier staan bijvoorbeeld nieuwtjes in over verschillende reclame methodes die door bedrijven worden gebruikt. Heeft u nog vragen hierover? Neem dan contact op!


Comments are closed.