ICT en Techniek

Combineer zakelijk telefonie met internet

woensdag, 20-12-2017  

Elk bedrijf heeft een aparte klantenservice. Het kan al gaan om een enkele secretaresse maar ook om een gigantische callcenter. Maar ook de mensen op kantoor moeten regelmatig bellen met hun leveranciers, producenten of collega’s. Het management houdt telefoongesprekken met andere managers aan de andere kant van de wereld en zo blijkt maar weer dat zakelijk telefonie goed moet worden geregeld. Qua zakelijk telefonie is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om het aan het internet te koppelen. Wij van comsave.nl kunnen u daar bij helpen. Want we voorzien kleine en grote bedrijven van zowel zakelijk internet als zakelijk telefonie. Het koppelen wordt ook wel VoIP genoemd. Met een headset kunt u uw klanten snel bereiken dus een telefoon is niet eens meer nodig. U klikt op de klantenkaart in uw systeem en er gaat direct een belletje rinkelen bij degene die u wilt spreken. En zo s het trouwens ook voor hen mogelijk om uw klantenservice snel te bereiken. Houdt u zakelijk telefonie en internet liever van elkaar gescheiden? Dan bent u in deze moderne tijden toch al snel een dief van de portemonnee. Zoekt u daarom een bedrijf om zakelijk telefonie waaronder mobiele telefonie, VoIP en de vaste telefoon te koppelen aan uw huidige internetabonnement? Neem dan snel een kijkje op onze website en bereken welk abonnement het beste bij u past.

Zakelijk telefonie moet geen problemen opleveren

Internet via de telefoonkabel bestaat nog steeds. Dit noemt men DSL. Maar er zijn natuurlijk ook diverse andere opties. Zo is kabel een betrouwbare mogelijkheid en is glasvezel nu helemaal in de mode. Het is uitermate betrouwbaar, snel en heeft een zeer unieke bandbreedte. Op tijd overstappen op glasvezel is meestal aan te raden, mits u het kunt betalen natuurlijk. In Nederland is er in ieder geval vrijwel overal de mogelijkheid om op glasvezel te worden aangesloten. Bij zakelijk telefonie van Comsave bieden we u diverse voordelen:

  • Zo behoudt uw bedrijf alle nummers. U hoeft dus geen nieuwe visitekaartjes te drukken,
  • Daarnaast integreren we de vaste en de mobiele nummers met elkaar zodat men op beide toestellen bereikbaar is op hetzelfde nummer. Mits u dit natuurlijk wenst,
  • U betaalt een van te voren afgesproken maandelijks bedrag. Kiest u voor zakelijk telefonie bij Comsave dan weet u ook direct wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn!
  • En ten slotte is de beschikbaarheid uitstekend. Er is ook voor uw bedrijf altijd wel weer een passende oplossing te vinden.

Bij ons kunt u dus glasvezelinternet van de hoogste snelheid van dit moment afsluiten. Met daarnaast een bijzondere bandbreedte. Waarbij we zakelijk telefonie ook direct voor u regelen zodat alles ondergebracht kan worden in een helder systeem. Terwijl u wel al uw eigen nummers houdt en zowel op vaste lijn als op de smartphone bereikbaar bent. Zodat u zelfs onderweg ergens in een ander land nog gebeld kunt worden! Tel uit uw winst en kies nu ook voor deze slimme oplossing.

U kunt op diverse manieren even contact met ons opnemen

Ziet u zakelijk telefonie wel zitten maar twijfelt u nog over het pakket? Is uw bedrijf er nog niet aan toe en wilt u geleidelijk dergelijke investeringen maken en veranderingen doorvoeren? Daar hebben we alle begrip voor en misschien vindt u ook dan wel een goed pakket dat meer bij uw verwachtingen past. We denken in ieder geval graag even met u mee. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en stuur een e-mail of bel met onze klantenservice. Ook via de chat staan we paraat. Lees meer…


Comments are closed.