Webdesign en Webdevelopment

Bovenaan en hoger in Google, een uitstekend idee

zaterdag, 22-7-2017  

U hebt een website en u wilt daarmee bovenaan en hoger in Google staan. Een goed idee om dan bij teamnijhuis.com aan te kloppen. Wij zijn namelijk een premium partner van Google en dat wil zeggen dat we in de top twintig staan van bedrijven die zich bezighouden met internetmarketing. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,1. We hopen van harte dat u ook een beoordeling of recensie achter wilt laten nadat u gebruik hebt gemaakt van onze diensten. Waarom bovenaan en hoger in Google? Er zijn vele redenen voor te bedenken en we willen er natuurlijk een aantal noemen. De eerste en misschien direct wel de belangrijkste is een zeer voor de hand liggend argument. U zult het ongetwijfeld van uw eigen zoekgedrag herkennen. Want stel dat u naar een bedrijf of gewoon naar informatie zoekt. Dan vult u bepaalde zoektermen in en daar komt een ranking uit. Neemt u weleens een kijkje op de tweede pagina of zelfs de derde? Waarschijnlijk vult u sneller nieuwe zoektermen in. Stel dat uw website tot dusver niet verder komt dan deze gevreesde tweede pagina, dan is het absoluut zaak om uw site bovenaan en hoger in Google te krijgen. We hebben het in deze tekst zowel over bovenaan en hoger in Google. U kunt namelijk tweemaal op de landingspagina terechtkomen!

Uw site bovenaan en hoger in Google

Bovenaan en hoger in Google staan, dat is voor elke commerciële instelling maar ook elke informatieverstrekker een belangrijk doel. Zeker als u dienstenen producten via het internet aanbiedt en er zelfs uw werk van wilt maken. Wat zijn de twee mogelijkheden om de site bovenaan en hoger in Google te zetten? Wij maken gebruik van zowel seo als sea. Seo staat voor zoekmachine optimalisatie en sea houdt in dat u advertenties direct op Google plaatst via hun eigen ontwikkelde software: Google Adwords. Het kan dus op twee manieren maar het beste is misschien nog wel om beide technieken te gebruiken voor een maximum resultaat.

  • Seo is in principe gratis. Maar u hebt hier wel de kennis, de teksten en de behendigheid voor nodig. Wij kunnen in principe op meer dan 200 manieren ervoor zorgen dat uw site bovenaan en hoger in Google komt te staan. We kunnen deze zogenaamde linkbuildingteksten zelf aanleveren maar u tevens leren om ze zelf te schrijven voor een optimaal resultaat.
  • Sea kunt u zelf doen maar ook nu is het weer verstandiger om Team Nijhuis in te schakelen. Onze experts willen de internetmarketing graag uit uw handen nemen. Laat het maar aan ons over om via Adwords uw site te doen verschijnen, zowel bovenaan en hoger in Google dankzij Adwords en SEO.

Hebt u het zelf geprobeerd maar is dit uitgelopen op een fiasco? Staat uw site over boeken hoog in de ranking als men zoekt naar boormachines? Dan is er natuurlijk heel wat mis gegaan. Dit is dan ook een vak apart en we hopen dat u het in de toekomst aan ons gaat uitbesteden.

Wij krijgen het iedere keer weer voor elkaar

U wilt nu natuurlijk graag weten wat de prijzen zijn, wat onze exacte werkwijze is en hoe u snel met ons in contact kunt komen. We raden het u aan om eerst rustig onze site door te nemen. Vervolgens kunt u met een medewerker chatten, ons bellen of een e-mail sturen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en we willen er graag met u over praten bij ons op het kantoor in Borne, Twente.


Comments are closed.