Webdesign en Webdevelopment

Betrouwbare linkbuilding

woensdag, 1-10-2014  

Is je bezoekersaantal van je website een beetje in het slop geraakt? Niet getreurd, dankzij Biedmeer sta je zo weer bovenaan de lijst in Google. Het moge voor zichzelf spreken dat het belangrijk is om snel gevonden te kunnen worden via deze website. Vrijwel alle zoekopdrachten verlopen via Google, dus je zult wel begrijpen dat je niet kunt achterblijven als je site terugloopt. Linkbuilding is dan ook vaak de beste oplossing. Een verbetering van 50 procent zal er zijn dankzij linkbuilding. De andere 50 procent komt door de zoekmachine optimalisatie. Dat is het schrijven van zogenaamde seo teksten die bepaalde sleutelwoorden bevatten die te maken hebben met de inhoud van de site. Het kan hierbij gaan om de naam van de site, de diensten en producten die worden aangeboden en ga zo maar door. Door ze binnen een bepaalde marge te laten voorkomen in deze teksten zal Google door ingewikkelde algoritmes tot een berekening kunnen komen dat hopelijk leidt tot een hoge positie op de landingspagina. Het behalen van de landingspagina is uiterst belangrijk. De reden hiervoor is simpel. Je hoeft enkel bij jezelf te rade te gaan om er achter te kunnen komen dat ook jij eigenlijk nooit verder komt dan de eerste pagina van Google. Je voert liever andere zoektermen in omdat je denkt dat je daardoor een beter resultaat krijgt. Dat is dan ook het geval omdat Google uiteraard dat patroon door heeft gehad. En wij van Biedmeer weten dat ook en zorgen er daardoor voor dat er vele van dit soort seo teksten te vinden zijn met veel verschillende zoektermen. Maar dat is dus maar de helft van de totale internetmarketing. Linkbuilding zal er zeker voor zorgen dat de andere helft ook goed komt, zeker als je ook voor dit klusje bij ons terecht komt. Linkbuilding zit in ons bloed. In de volgende alinea gaan wij dan ook dieper in op de betekenis van linkbuilding.

Echte linkbuilding vind je hier

De beste manier is aldus:

  • de zoekmachine optimalisatie door het schrijven van specifieke teksten
  • en door linkbuilding. Samen zorgen ze voor een goede ranking. Wie gaat er immers nog naar een tweede, laat staan derde pagina van Google?

Met linkbuilding bedoelen we het verzamelen van links. Dit klinkt wellicht nog steeds niet heel erg helder. Wat Biedmeer gaat doen is contact opnemen met andere websites. We vragen of we gebruik mogen maken van hun faciliteiten. Eventueel kunnen we hen een dienst bewijzen door backlinks op jouw site te plaatsen of via een andere klant. Het plaatsen van backlinks kan op diverse manieren. Zo kan de titel van jouw website verwerkt worden in een informatieve tekst, een blog of het kan worden geplaatst op een speciale pagina van de desbetreffende website met allerlei relevante links. Dat is wel erg belangrijk en daar zal Google dan ook zeker rekening mee houden: de relevantie. Want als dat niet het geval is, dan kan je de landingspagina wel vergeten. Zo zie je maar weer dat linkbuilding behoorlijk wat vaardigheid verlangt. Het zou immers vreemd zijn om op een site over afvallen veel links te zien naar burgertenten en cafetaria’s. Dat is niet erg voor de hand liggend. Maar een site die bijvoorbeeld gaat over auto-onderdelen doet er goed aan om extra informatie te plaatsen, bijvoorbeeld over sites waar je een autoverzekering af kunt sluiten. Dat zijn relevante backlinks en dat zorgt ervoor dat Google ze gaat tellen. Hoe meer, des te beter en hoe groter de kans is dat linkbuilding optimaal werkt. Dit zal samen met seo teksten zorgen voor de uiteindelijke ranking of rating. Dit is dus zo ongeveer hoe linkbuilding in elkaar zit. Hopelijk hebben we je het een beetje kunnen uitleggen. Wil je er graag meer over weten, schakel dan de hulp in van een van onze vele specialisten. Op onze website vind je diverse methodes om snel met ons in contact te komen zodat je alles te weten kan komen over linkbuilding.

Neem eens contact met ons op voor meer informatie

Wij van BiedMeer staan dag en nacht voor je klaar dus bel ons gauw eens op. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het maken van webwinkels. Dit zijn winkels waarmee je online bestellingen mee kunt maken. Dit kan zeer positief uitpakken want de klandizie zal toenemen. Veel mensen denken hier niet aan terwijl het juist zo winstgevend kan zijn. Je hebt immers geen fysieke winkel nodig net als het winkelpersoneel waar je nu geen onkosten zoals loon aan hoeft te verbinden. Dat is toch een geweldige oplossing? Vraag dan ook snel eens een offerte aan. Vergeet niet om naast het laten maken van je webwinkel te denken aan zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Wij hanteren de no cure no pay methode. Dat houdt in dat wanneer wij onze afspraken niet nakomen als het aankomt op linkbuilding, jij ons niets hoeft te betalen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een sleutelwoord al zo vaak gebruik is dat linkbuilding niet meer werkt of dat de markt is verzadigd wat betreft backlinks. Gelukkig is dat bij ons nog nooit het geval geweest, maar mocht het zich dan toch ooit eens voordoen, niet getreurd, jij blijft kosteloos. Wij gaan trouwens nooit bij de pakken neerzitten en zullen altijd trachten om tot een goede oplossing van dit probleem te komen zodat we ook jouw site kunnen bedwingen aan onze perfecte linkbuilding technieken.


Comments are closed.