ICT en Techniek

Beheer je website via wordpress hosting

woensdag, 20-2-2019  

In de wereld van vandaag de dag kun je eigenlijk niet meer overleven zonder een website en virtuele omgeving. Althans, niet als je een eigen onderneming hebt of een blog wilt opstarten. Maar als particulier kun je er als gebruiker immers ook niet zonder. En omdat particulieren er niet zonder kunnen en er constant gebruik van maken, kun jij er als ondernemer dus logischerwijs ook niet zonder. Klanten maken immers gebruik van het internet, sociale media en andere digitale middelen om in contact te komen met leveranciers van producten. Websites worden gebruikt om informatie te vergaren. Google is dé manier om producten en aanbieders van producten te vinden en daarnaast zoekt men via het internet altijd graag naar reviews van bepaalde bedrijven. Als onderneming of bedrijf is het daarom van wezenlijk belang dat je goed zichtbaar bent in de digitale omgeving. Dat doe je bijvoorbeeld met een goede en sterke website. Maar het is belangrijk dat een website en de volledige virtuele omgeving goed functioneren en dat alles wat je nodig hebt ook constant aanwezig is. Het is dus niet zo dat een site geen aandacht meer nodig heeft zodra deze online is.  Om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert, heb je wordpress hosting nodig. Dit maakt het leven in ieder geval een stuk makkelijker, want via wordpress hosting heb je alles meteen onder 1 dak. Je website, de snelheid van de website, je email, je domeinen, ze vallen allemaal samen onder 1 grote webruimte. Zo kun je je emailverkeer, data verkeer en website allemaal bundelen onder 1 wordpress hosting. Het gaat er echter niet alleen om dat je veel onder 1 dak hebt. Alles wat je onder dat ene dak verenigt, moet ook van de beste kwaliteit zijn. Je wilt bijvoorbeeld dat je website een supersnelle laadtijd heeft. Als klanten immers lang moeten wachten voordat de site opent, dan kan het zo maar gebeuren dat ze weg klikken. Ook als de site zelf traag is en men niet snel soepel heen en weer kan klikken tussen verschillende pagina’s en subpagina’s, dan stel je het geduld van de bezoekers erg op de proef. Het is daarom wel van belang dat je wordpress hosting ook echt een website kan leveren die snel laadt. Je wilt ook niet dat het gebruik van meerdere mensen meteen leidt tot enorme dips in de laadtijd. Dus alles moet soepel en snel lopen en vooral ook blijven lopen ongeacht de activiteit. Kies daarom voor wordpress hosting van webruimtehosting.

Ontdek de wereld van wordpress hosting via webruimtehosting.nl

Weten is altijd beter en dus is het altijd verstandig om je eerst even een beetje in te lezen. Dit kan dan ook gemakkelijk vanuit de luiste stoel via de site webruimtehosting.nl. Via deze site kun je precies zien wat je zoal mag verwachten van wordpress hosting. Je ziet ook meteen wat voor pakketten je kunt kopen en hoeveel je hiervoor per maand moet betalen. Zo kun je voor starterpakket kiezen voor 99 eurocent per maand. Je krijgt dan onder andere:

  • 3GB SSD webruimte
  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • 1 CPU core en 1GB werkgeheugen
  • 15 domeinen onder één pakket
  • Premium support
  • Gratis SSL certificaten

Dus als je op zoek bent naar wordpress hosting, kom dan snel langs op de site van webruimtehosting.nl.

Waarom kiezen voor WebRuimteHosting?

Wellicht vraag je je nog af waarom je wat betreft wordpress hosting zou kiezen voor juist dit bedrijf. Ten eerste heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht je niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook altijd zelf backups maken en terugzetten.

Lees meer…


Comments are closed.