Marketing en Promotiemateriaal

Bedrukte kassarollen – uw bedrijf vaart er wel bij

vrijdag, 20-3-2015  

Heeft u een bedrijf of gaat u er eentje beginnen? Bent u op zoek naar nieuwe manieren om klanten te werven of te binden? Dan zouden bedrukte kassarollen wel eens precies datgene kunnen zijn waar u naar op zoek bent! Als uw klanten goederen afrekenen bij de kassa van uw winkel zal hen vaak gevraagd worden of ze een bonnetje erbij willen hebben. Deze zijn natuurlijk afkomstig van een grote rol en als ze eenmaal uit de kassa tevoorschijn zijn gekomen, staat er natuurlijk altijd iets op: de naam van de gekochte artikelen, hun prijs, de hoeveelheid en het totaalbedrag, maar vaak ook nog andere informatie. Maar bij de gebruikelijke rollen die gebruikt worden om zulke bonnetjes te maken, is de achterkant wit. En deze ongebruikte ruimte is nu precies waar bedrukte kassarollen het antwoord op zijn. De voorkant is blanco, klaar om gebruikt te worden voor het afdrukken van de gebruikelijke informatie in de kassa, maar op de achterkant kan een afbeelding of tekst van uw keuze komen te staan. Bedrukte kassarollen zijn een ideale manier om informatie over te brengen naar (potentiële) klanten. Waar veel mensen al een sticker op de deur hebben om te voorkomen dat ze grote bergen reclamefolders ontvangen en een groot aantal van hen ook op internet reclames probeert te weren met zogenaamde ad blockers, zullen de meeste mensen nog wel de kassabon van hun laatste aankoop mee naar huis willen nemen. Nadat ze de voorkant hebben bestudeerd om te kijken of alles klopt, zullen ze al snel de kleurige print op de achterkant zien en U heeft hun aandacht gevangen. Bedrukte kassarollen zijn dus een fantastische manier om uw marketingactiviteiten uit te breiden. U bedrukte kassarollen heel gemakkelijk online bestellen. Bijvoorbeeld bij de kassarollenfabriek. Hier leest u meer over hun bedrijf en werkwijze: http://www.kassarollenfabriek.nl/. U kunt bedrukte kassarollen op verschillende manieren gebruikten. Zo kunt u er speciale aanbiedingen op laten zetten, die uw klanten aanmoedigen om snel weer eens terug te komen in een van uw filialen. Wilt u juist nieuwe klanten werven? Dan kunt u ook bedrukte kassarollen aanbieden aan andere ondernemingen, die misschien producten verkopen die complementair zijn aan de uwe. Hun klanten raken zo op de hoogte van uw naam en activiteiten en zullen sneller geneigd zijn ook eens een bezoekje aan uw winkel te brengen. Bedrukte kassarollen bestellen heeft dus vele voordelen, zeker als u dat doet bij de kassarollenfabriek. Hieronder zetten we ze een voor een op een rijtje.

Voordelen van bedrukte kassarollen

Bedrukte kassarollen zijn een uitkomst als het gaat om slimme manieren om uw bedrijf en haar producten in de kijker te spelen bij huidige of toekomstige klanten. Natuurlijk kunt u hiervoor ook grote billboards gebruiken, maar bedrukte kassarollen zijn voordelig en subtiel. Doordat ze meegenomen worden naar de woningen van mensen, is de kans groot dat ze meer dan eens bekeken worden. En dat is natuurlijk precies waar u op uit bent! Bedrukte kassarollen bestellen bij de kassarollenfabriek is een goede manier om te kijken wat de voordelen van zulke bonnetjes kunnen zijn voor uw bedrijf. Hieraan kleven de volgende voordelen:

  • scherpe prijzen
  • veelkleurige prints
  • bestelling in kleine oplage mogelijk
  • gratis verzending
  • vrijblijvend marketing advies

Bedrukte kassarollen zijn een laagdrempelige manier om marketingacties op touw te zetten. Voor zo’n 200 euro heeft u namelijk al een doos speciaal voor u bedrukte kassarollen in huis. De prints zijn kleurrijk en zullen daardoor snel de aandacht trekken van uw klanten. U kunt ze precies zo laten vormgeven als u wilt. Twijfelt u nog of bedrukte kassarollen wel iets zijn voor uw bedrijf? Weet dan dat u deze methode gemakkelijk uit kunt proberen bij de kassarollenfabriek. Zij voorzien u van gratis marketing advies, zodat u zeker weet dat u er alles aan doet om er een hoog rendement uit te krijgen. Daarnaast is bestelling in kleine oplage mogelijk, zodat u niet meteen grote investeringen hoeft te doen voor iets wat zijn waarde nog moet bewijzen. U kunt altijd eerst een doos van 30 rollen bestellen en dan kijken hoe het gaat. Een ander voordeel van de kleine oplage is dat u ook steeds nieuwe acties kunt gebruiken. Zo blijft de achterkant van de bon interessant voor uw klanten. De ervaring wijst uit dat bedrukte kassarollen zoveel voordelen kunnen opleveren dat de meeste ondernemers al snel een nieuwe bestelling plaatsen! U wilt toch niet achterblijven? Om de verzendkosten hoeft u het ook al niet te laten, want die is gratis bij deze expert in bedrukte kassarollen.

Bonnetje mee?

Bedrukte kassarollen zijn dus een slimme manier om te werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf, of om klanten aan u te binden door ze een mooie aanbieding te doen achterop de kassabon. Deze zijn ze sowieso geneigd mee naar huis te nemen en doordat u deze heeft voorzien van een aantrekkelijke, kleurrijke, mooi vormgegeven achterkant zal hun ook al snel van de voorkant daar naartoe dwalen. Om uw klantenkring verder uit te breiden kunt u dus ook bedrukte kassarollen cadeau doen aan bevriende ondernemers. Zekers als hun producten mooi aansluiten bij de uwe en u geen concurrenten van elkaar bent is dit een goede manier om klanten naar elkaar door te sturen. Samen staan we tenslotte sterk. Wilt u ook voor een lage prijs de voordelen van bedrukte kassarollen zelf ervaren? Surf dan naar bovenstaande website en vraag naar gratis advies over de beste benadering voor uw bedrijf.


Comments are closed.