ICT en Techniek

Alles over het nieuwe werken

woensdag, 24-9-2014  

Runt u een bedrijf en hebt u steeds meer jonge werknemers in dienst? Dan zal het u vast niet ontgaan zijn dat het nieuwe werken structureel anders is dan voorheen. De 9 tot 5 mentaliteit is langzaam aan het verdwijnen, om plaats te maken voor het nieuwe werken. Bij het nieuwe werken horen de volgende punten:

 • flexibele werktijden
 • geen vaste werkplek
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor alle werknemers
 • de mogelijkheid om overal bestanden te kunnen raadplegen
 • samenwerken over een lange afstand
 • en nog veel meer

U merkt het al, het nieuwe werken is echt anders. Het komt er dan op neer dat werknemers minder vaak op kantoor zitten. Misschien is dit voor u even wennen, maar uiteindelijk is het helemaal nog niet zo’n slecht idee. Uw personeel heeft daardoor minder last van de files in de ochtendspits, omdat zij de deur niet uit hoeven. Zo kunnen zij bijvoorbeeld eerst enkele uren thuis aan de slag, waarna zij ook voor enkele uren naar het kantoor komen. Omdat de maatschappij nu eenmaal aan het veranderen is en alles sneller en sneller gaat, staan ook de werkmomenten niet meer vast. Dit kan van dag tot dag en van week tot week verschillen. Het is zeker van belang om aan het nieuwe werken te gaan wennen, omdat dit echt de toekomst is. U ontkomt er niet meer aan. Natuurlijk zullen er nog steeds vele momenten bestaan die wel gestructureerd zijn, en waarop u uw personeel wel aan kunt sturen, maar het is niet meer zo zwart wit als voorheen. Wilt u hier nou ook wel graag wat meer over weten? Dan is het goed dat wij u even treffen. Wij van ICT Spirit kunnen u hier namelijk uitstekend over bijpraten. Verder hebben wij nog een aantrekkelijk aanbod voor u, waar u meer over kunt lezen in de volgende alinea. Lees dus gerust even verder!

Het nieuwe werken is overal toegang hebben tot bestanden

Als u ervoor wilt zorgen dat uw werknemers ook vanuit hun huis of vanaf een flexplek aan de slag kunnen, dan is het zeker aan te raden om te investeren in een handige software om op een gemakkelijke en veilige manier uw bestanden met elkaar te delen. Medewerkers werken namelijk bij het nieuwe werken niet meer op een vaste computer, waar hun documenten op staan, maar maken gebruik van flexibele werkplekken. Bij het nieuw werken is het dus van groot belang om uw documenten op een toegankelijke manier te delen met al uw personeel. Alleen op deze manier schept u namelijk de essentiële voorwaarde om het nieuwe werken ook daadwerkelijk zijn intrede te laten doen in uw onderneming. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst wel even van de hoed en de rand weten voordat u een beslissing maakt over of u al dan niet wilt investeren in software voor het nieuwe werken van ICT Spirit? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag weloverwogen een keuze wilt maken. Dat is nog altijd beter dan zomaar impulsief op een aanbod ingaan. Daarom staan wij u graag te woord om u meer te vertellen over onze mogelijkheden om het nieuwe werken mogelijk te maken voor u en de andere medewerkers in uw bedrijf. Overstappen op het nieuwe werken is ten slotte niet niks. Daar wilt u eerst wel even goed over nadenken. Wij snappen dit maar al te goed en vertellen u daarom graag meer over onze producten. Wij bieden u een handige online werkplek die alles mogelijk maakt wat u maar wilt. Hiermee hebt u onder andere:

 • altijd en overal toegang tot al uw bestanden, agenda-items, en e-mails
 • te allen tijde de beschikking over uw documenten
 • een back-up beschikbaar wanneer u maar wilt
 • de mogelijkheid om effectief en efficiënt te werk te gaan

En zeg nou zelf, als u dit zo leest, dan hebt u toch geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen? Surf daarom snel naar de website van ICT Spirit en vraag meer informatie aan over onze programma’s voor het nieuwe werken. Dit is geheel vrijblijvend!

Neem vandaag nog contact met ons op

Ondanks de uitgebreide informatie op onze site kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. In alle gevallen beantwoorden wij die graag. Er zijn vele mogelijkheden om met onze firma in contact te komen.

 • Ten eerste kunt u ons even bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt.
 • Ten tweede hebt u de mogelijkheid om ons even een e-mail te sturen met daarin uw vraag.
 • Ten derde kunt u ook te allen tijde het contactformulier op onze site invullen.

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen. Als u contact met ons opneemt, is dit uiteraard geheel vrijblijvend. U zit dan nog helemaal nergens aan vast. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met ICT Spirit om eens te praten over de mogelijkheden voor het nieuwe werken. Wij verschaffen u graag meer kennis. Als u ons opbelt, dan krijgt u meteen een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die alles weet van het nieuwe werken. Uw vragen zullen dus uitvoerig beantwoord worden. Daar kunt u zeker van op aan. Dus hebt u interesse in het nieuwe werken? Laat dan iets van u horen.


Comments are closed.