Nieuws

Adobe Creative Cloud mogelijkheden

woensdag, 17-6-2015  

Altijd een stap vooruit, updates snel installeren en eindeloze opslagmogelijkheden zonder het overzicht kwijt te raken? Dit alles, en nog veel meer is mogelijk met Adobe Creative Cloud. Adobe Creative Cloud is een nieuwe manier van werken en denken die efficiënt werken mogelijk maakt voor bedrijven, en die er voor zorgt dat bedrijven vele malen beter presteren. Samenwerking gaat beter en werken wordt meer overzichtelijk met Adobe Creative Cloud. Bovendien worden alle data en gegevens op een veilige manier opgeslagen. Veiligheid is ontzettend belangrijk in deze tijden van online dataopslag en het uitwisselen van gevoelige informatie. Steeds meer bedrijven werken met Adobe Creative Cloud omdat het een zeer gebruiksvriendelijke manier van werken is. Werken in een cloud houdt in dat u met meerdere mensen tegelijk in eenzelfde omgeving werkt. Op die manier kan er makkelijker worden samengewerkt. De betaling voor Adobe Creative Cloud geschiedt middels een factuur. Er kan worden betaald met creditcard per maand of per jaar. U heeft 100GB opslagruimte per gebruiker. In de cloud is het mogelijk om het systeem centraal te beheren. Twee keer per jaar wordt er een supportsessie georganiseerd waarin alle medewerkers weer even worden opgefrist. Zo’n supportsessie is belangrijk, want het zorgt ervoor dat er optimaal gebruikt wordt gemaakt van alle mogelijkheden van Adobe Creative Cloud. Ook wordt er een training gegeven middels video’s. Er zijn verschillende trainingsvideo’s verkrijgbaar dus u heeft de mogelijkheid continue voor bijscholing te zorgen. Waarom is werken in een cloud zo goed en wat levert het u als bedrijf allemaal op?

  • Werken in een cloud is efficiënt.
  • Werken in een cloud zeer veilig.
  • Werken in een cloud is overzichtelijk.
  • Werken in een cloud is sneller.
  • Werken in een cloud effectiever.

Adobe Creative Cloud; vijf voordelen uitgelicht

Werken met Adobe Creative Cloud kent vele voordelen. Omdat de voordelen zo groot zijn heeft het geen zin om alle voordelen uitgebreid te gaan bespreken, want dat is meer iets wat in de praktijk ervaren moet worden. De voordelen zijn namelijk zeer groot. Hoe beter men met het systeem leert te werken, hoe groter de voordelen zullen worden. Daarom is het belangrijk om het systeem goed te beheersen en te weten hoe het werkt. Bedrijven werken allemaal met een bepaald systeem. De meeste jonge bedrijven werken online in een omgeving waar werknemers toegang toe hebben. Een internetomgeving waar belangrijke data worden opgeslagen dient goed beschermd te worden. Dat is belangrijk voor bedrijven die met gevoelige en vertrouwelijke informatie en data werken. Dat geldt tegenwoordig wel voor de meeste bedrijven. Tegenwoordig in internetveiligheid een nieuw thema, waar bedrijven rekening mee moeten houden en dat kan niet genoeg benadrukt worden. Hoe bescherm ik mijn data en hoe creëer ik toch een toegankelijke internetomgeving voor mijn werknemers? Dat zijn twee vragen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en die op een zeer eenvoudige manier beantwoord kunnen worden met ‘Adobe Creative Cloud’. In Adobe Creative Cloud kan worden samengewerkt. Ongeveer een jaar geleden stopte Adobe met het leveren van Adobe CS6. Vanaf dat moment begon zij zich volledig te richten op Adobe Creative Cloud. De voorganger van Adobe Creative Cloud werd vooral verkocht aan kleine en middelgrote bedrijven. Met de Creative cloud werd voor een zogenaamde ‘one sizes fits all’ aanpak gekozen en dat wierp snel zijn vruchten af. Het gebruik van Adobe Creative cloud is de laatste jaren sterk toegenomen en dat heeft waarschijnlijk te maken met het gebruiksgemak.

Werken in een en dezelfde internetomgeving

We bespraken al een aantal mogelijkheden van het werken in een cloud. Een aantal van die voordelen zijn tamelijk evident, maar er zijn nog meer zaken die we in overweging moeten nemen op het moment dat we als ondernemer stappen voorwaarts willen blijven maken en ook kunnen maken. Ontwikkelingen op het gebied van samenwerken gaan snel. Er worden diverse software mogelijkheden aangeboden door verschillende bedrijven die zich toeleggen op het bieden van pakketten waarbij werknemers in eenzelfde omgeving kunnen werken. Doordat men binnen een bedrijf toegang heeft tot dezelfde documenten en mensen ook samen en tegelijk in die documenten kunnen werken, wordt er veel tijd bespaard. Er is minder uitleg nodig en aanpassingen kunnen direct worden gedaan. Bedrijven die overstappen op het systeem staan versteld van de resultaten. Creative Cloud biedt deze mogelijkheid en nog veel meer. De meeste ‘clouds’ voelen voor mensen die er in werken letterlijk aan als wolken. Niet zelden horen wij mensen zeggen. ‘Waar is die cloud precies?’ Het woord roept een gevoel van verwarring op en dat is waarschijnlijk een van de redenen dat het enige tijd duurde voordat bedrijven over begonnen te stappen op deze manier van werken. Het voordeel van Adobe Creative Cloud is dat het een zeer heldere vormgeving heeft. Het is een zeer eenvoudig systeem en zeer overzichtelijk. Het systeem werkt met duidelijk icoontjes waardoor u altijd weet waar u naartoe moet. Wanneer bedrijven kiezen voor Creative Cloud hebben ze de mogelijkheid om per maand te betalen, ze kunnen het managementsysteem vanuit een plek beheren en krijgen twee keer per jaar een supportsessie. Het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van de cloud is belangrijk. Immers, hoe sneller u kunt werken, hoe beter. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van Adobe Creative Cloud, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Overstappen op een goed en functioneel systeem zal zorgen voor groei en een betere conversie.


Comments are closed.